Млади дарования организират благотворителен концерт Дъга от Надежда за Центъра

...
Млади дарования организират благотворителен концерт Дъга от Надежда за Центъра
Коментари Харесай

Млади таланти организират благотворителен концерт във Варна

Млади дарования провеждат благотворителен концерт " Дъга от Надежда " за Центъра за деца с увреждания (аутизъм) " Живот по дъгата " във Варна. Той ще се организира на 6 април от 18:00 часа в Народно читалище " Отец Паисий - 1934 година ", на ул. " Братя Бъкстон " 12 а, научи Varna24.bg .

Музиката има разнообразни нюанси на вдъхновението. Това изкуство има магията да основава усмивки, обич и угриженост, както и да сплотява хората. Каня ви на 06.04.23 от 18:00 на един цветен музикален благотворителен концерт за събиране на средства за център за рехабилитация на деца с увреждания в аутистичния набор ЦСРИДУ " Живот по дъгата ". Ще станете очевидци на осъществяванията на блестящи млади гении, които ще ви завладеят с музиката си, оповестява уредникът Боян Йорданов - BOYANSKI.

Центърът, за който се набират средства на благотворителния концерт, е построен, оборудван и обзаведен единствено с доброволни вноски и дарения. Разполага с 7 лечебни кабинети: богато оборудвана сензорна стая, зала по релационна психомоторика, кабинет на логопеда, на специфичния възпитател за самостоятелна работа, зала с интерактивна дъска за групова работа, зала за арт и музикотерапия, както и зала за работа с родители. Услугите се употребяват от 25 деца на възраст от 5 до 18 години, при потенциал 20 деца. Асоциация " Да съхраним дамата “ е снабдител на тази почасова обществена услуга по контракт с Община Варна. Предстои разширение и реформирането му в дневен център. Това е обвързвано с съоръжение на още 5 профилирани зали: музикотерапевтично пространство, мека стая, зала за ерготерапия и занаятчийска работилница, както и спално помещение. Най-голяма е потребността от средства за хидротерапия /работа в басейн/ и хипотерапия /конна езда/, за образуване на изнесени действия, за образователни екскурзии, за лечебен лагер през ваканциите.

100% от сумата, събрана от вход, е за благотворителната идея. На място ще има и кутии за подаяние. Във фоайето на читалище " Отец Паисий " ще има благотворителен базар с произведения, направени от децата от центъра " Живот под дъгата ", оповестява още уредникът на мероприятието. Дарителска сметка: Банка ДСК, IBAN: BG82STSA93000005872546, BIC: STSABGSF, адресат: Асоциация " Да съхраним дамата “- Варна.

Участници в концерта са: Боян Йорданов - BOYANSKI - Организатор, водещ и музикален реализатор, Велизар Атанасов - китарист и учител в V ЕГ " Йоан Екзарх ", Connection Crew - Хип Хоп танцов състав, Талантите на V ЕГ " Йоан Екзарх ", Ева Златкова, Вероника Маркович, Мирела Драгиева. Дебора Димитрова, Христина Трифонова, Виктория Червенкова, Мария Хикова, Група " Pumpkings " (Йоана Филева, Радослав Георгиев, Александър Стоев и Иван Славов). Събитието е проведено с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР