Млади българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки

...
Млади българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки
Коментари Харесай

Насилие в Италия: Сводници били с бухалки наши момичета и ги горели със запалки

Млади българки, принуждавани да проституират, били бити с бейзболни бухалки в случаите, когато се противопоставяли на тарторите на наша тайфа, занимаваща се с трафик на дами. В някои случаи ги горели и със запалки за газови бутилки. Това стана ясно по време на завършилата интервенция на полицията в град Лече, Пулия, при която бяха задържани 21 българи и 1 италианец за трафик на дами за проституция. 30 души се проверяват.



На 12 март стана ясно от известие на българските управляващи, че шестима души са задържани в Лом и Враца поради следствието на италианските управляващи.

Много от видеокадрите, снимани от следователите на Апенините по време на следствието, са запечатали подиуми на същинска свирепост. В тях се вижда и друго – по какъв начин мъж разделя на линии с кредитна карта бял прахуляк в черна паница, която преди този момент е почистил деликатно с хартиена салфетка. След това мъжът смърка благодарение на навита на фунийка банкнота. 4-годишно момиченце, седящо на масата, следи сцената, която като че ли е игра, а след това оказва помощ на една от дамите да държи неподвижна чинията с кокаина, до момента в който смърка. След това детето подава чинията на други. Мъж, който съгласно управляващите е българинът Янек Янчев Антов, приближава пръста си с кокаин до устата на детето и го пита: „ Искаш ли да смръкнеш? Не...Какво искаш?Искаш ли да се дрогираш? Не може по този начин!.... "

Тази сцена е запечатана през октомври 2022 година от италианските управляващи. Това са единствено някои от видео доказателствата за незаконната активност, с които полицията в град Лече се сдобила по време на следствието си против българите.

Срещу задържаните са повдигнати обвинявания за присъединяване в група за експлоатиране на проституция и за трафик на дами с тази цел, за изнудване, за заплашване, клюка, похищение на хора и други Става въпрос за обстоятелства, случили се от 2021 година до през днешния ден в зоната на Саленто, където е Лече, и в България.

Според италианската телевизия РАИ логистичната база на бандата била в жилище в град Лече, на улица „ Серафимо Елмо ". Тук българките, идващи от родината си, били разпределяни като стока за работата си, обвързвана с проституция. Те били купувани в България против сума от 500 евро.

Според италианските медии, измежду които и в. " Република ", са задържани на Апенините Анто Янчев на 53 година, наименуван „ Чичото ", синът му Янек Антов Янчев на 30 година, снахата Милена Миткова на 28, както и 18 други българи, чиито имена също се оповестяват. Задържан под домакински арест е и италианецът Луиджи Ферари на 51 година

За да стигнат до сегашните арести, италианските управляващи са следили бандата в продължение на месеци, подслушвайки телефоните им и записвайки с видеокамери доста от дейностите им под координацията на Регионалната дирекция „ Антимафия ". Голяма част от следствието е направено в съдействие с българските управляващи. 900 страници следствени документи са събрани през миналите месеци. Все още не е разпознат един българин, който взел участие в набирането за трафика на свои сънароднички, обещавайки им работа в Италия. Вместо това той ги продавал на бандата. Щом дошли в Италия, те били насочвани към проституция на улицата или в жилището на организацията. Работели непрестанно – и през уикенди, и по време на празници, на мраз, и на дъжд.

Апартаментът, в който било седалището на бандата, се водел като адрес на компанията „ Антов Анто Янчев ", цитира 24 часа. Тя официално се занимавала с търговия с коли. Тази сфера от активността на българина управляващите не са разследвали. В същия апартамент дошли и клиентите на дамите, които били търсени посредством разгласи в интернет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР