Младен Кръстаич дебютира с победа начело на България. Трикольорите разбиха

...
Младен Кръстаич дебютира с победа начело на България. Трикольорите разбиха
Коментари Харесай

Кръстаич каза какви играчи трябват на България и заяви: Честито! Осигурихме си оставане в групата

Младен Кръстаич дебютира с победа отпред на България. " Трикольорите " разрушиха с 5:1 Гибралтар в мач от група " С " в Лигата на нациите, а след срещата сръбският експерт поздрави футболистите си, само че добави, че селекцията ще продължи. Той добави, че търси бързи и избухливи състезатели.
 България живна и размаза Гибралтар България живна и размаза Гибралтар
" Радвам се за футболистите, защото с тази победа си осигурихме оставане в група “С ”. Честитя на футболистите за хубавото показване. Има неща от механически темперамент, върху които би трябвало да работим. Има и забележки. Ще прегледаме нещата, само че най-важното е, че играчите бяха съсредоточени и победиха.

Гибралтар не е мерило, само че когато завършихме 1:1, се оказа, че е мерило. Сега показахме доста повече. България би трябвало да демонстрира подобен футбол.

Днес имаше доста дебютанти, сигурно селекцията ще продължи. Искам да мине мача със Северна Македония и ще забележим по какъв начин ще продължим със селекцията.

Не е нужно да откриваш топлата вода. Нужни са ни бързи и избухливи футболисти. Търсихме такива футболисти с моя щаб и мисля, че успяхме ", сподели Кръстаич.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР