Младен Кърстаич е в интересна ситуация. Бившият селекционер на Сърбия

...
Младен Кърстаич е в интересна ситуация. Бившият селекционер на Сърбия
Коментари Харесай

Кърстаич: Знаем слабите места на Сърбия

Младен Кърстаич е в забавна обстановка. Бившият селекционер на Сърбия и сегашен на България, на следващия ден ще се изправи против родината си. България и излизат в европейска подготовка в Разград, като гостите несъмнено са любимци.

„ Очаква ни Сърбия – най-хубавият тим в групата. Отличен тим, играят добър футбол. Тактически са доста мощни. Но ние сме амбициозни. Имат доста мощни самостоятелни качества, само че имат и недостатъци “, стартира Кърстаич.

„ В тези мачове би трябвало да се борим. Има какво да губим, не мога да кажа, че няма. Ние желаеме да спечелим точки. В тези мачове младите футболисти би трябвало да покажат темперамент, да им се обърне внимание. Очаквам на следващия ден да видя тази сила, която я имаха в другите мачове, без първото полувреме против Унгария. Това не е нещо, което има потребност от опит и класа “, добави той.

„ Подмладихме тима, имаме много младежи. Нямаме футболисти от водещите шампионати като се изключи Илия Груев. Имаме капитан, който е екстракласа. И това е. Питате ме тези, които не играят, за какво не играят в клубовете? Не мога да кажа, само че това е най-хубавото, с което разполагаме. С изключение на Недялков и Димо Кръстев, които са контузени и не са тука, други пропуснати няма. Ако имате по-добри, дайте ми ги. Аз давам отговор за тима. Това е “, сподели Кърстаич.

След това се спря и на противника и на възможностите на България на следващия ден: „ Знам къде са проблемите на Сърбия и къде ние можем да ги ударим. Моето предпочитание е да победим с цялото ми почитание към тима на Сърбия “.

„ Утре е просто един мач – 90 минути. Футболът е най-важното нещо от маловажните. И се надявам да победим. Не е проблем, че ще чувам химна на Сърбия от пейката на България “, приключи селекционерът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР