Младежко забавление предизвика сериозен проблем, съобщават от община Благоевград. Фонтаните

...
Младежко забавление предизвика сериозен проблем, съобщават от община Благоевград. Фонтаните
Коментари Харесай

Младежи запушиха фонтаните в Благоевград

Младежко развлечение провокира сериозен проблем, оповестяват от община Благоевград.

Фонтаните на площад " Георги Измирлиев " бяха напълнени с течен препарат за съдове, в резултат на което има огромна заплаха те да бъдат повредени, пишат от общината. Голямото количество пяна е сериозна причина за щета, както на филтрите, по този начин и на помпите. Опасността от изгаряне на фонтанната система е огромна, тъй като до помпите доближава въздух, а не вода. Усилията, които поставят чиновници от Оперативна програма " Строй ремонт " са ориентирани към изпомпване на водата, разчистване на фонтанните съоръжения и инспекция на всички 14 помпи.



В навечерието на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий,на българската писменост, култура и просвета, на славянската словесност, както и празник на града, и ден преди началото на дефилето на зрелостниците има възможност фонтаните да не работят и да се правят ремонтни и почистващи дейности по оборудванията, оповестяват още от общината.

Фонтаните бяха пуснати напълно скоро. Сега още веднъж следва процедура по подготовка на препарати и пълнене на оборудванията, осведомят от общината.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР