Младежкият национален отбор на България до 21 години излиза днес

...
Младежкият национален отбор на България до 21 години излиза днес
Коментари Харесай

Младежите излизат за честта си в Словения

Младежкият народен тим на България до 21 години излиза през днешния ден в 19:00 часа в следващия си дуел от група 9 на квалификациите за Евро 2019 в Италия и Сан Марино. “Лъвчетата” на процедура изгубиха късмет за класиране след ремито с Черна гора през септември. Те обаче могат да играят за достойнството си и за второто място в потока. За задачата е наложително да запишат победа през днешния ден и в идващия мач с Люксембург. В същото време пък скиорите не би трябвало да бият Франция в последния си мач като посетител.

Момчетата на Антони Здравков имат самочувствието да излязат самоуверено в днешния дуел. Те към този момент демонстрираха, че могат да победят в Словения като го направиха повече от безапелационно в първата среща сред двата отбора в Стара Загора (3:0). Така че към този момент имаме преимущество и в директните мачове.

Селекционерът Здравков ще изведе отбора в последните си два мача, след което ще застане отпред на Лудогорец. Това евентуално ще са последни срещи в младежкия народен тим и за доста от футболистите, които трансферират разрешената възраст. Затова те се чака да излязат пределно мобилизирани в тези дуели.

Треньорският щаб до последно ще чака да разбере дали може да употребява Антонио Вутов в днешния дуел. Той има здравословен проблем, който може да му попречи да играе.

Най-вероятно на вратата ще започва Наумов, а пред него ще работят Костадинов, Петко Христов, Велков и Лясков в защита. Юсеин и Карабельов ще бъдат двамата опорни полузащитници, а Йомов и Милев ще оперират по двете крила. Кръстев ще води офанзивата, а зад тила му ще работи Вутов, в случай че здравето му разрешава.

Младежки квалификации за Евро 2019:

СЛОВЕНИЯ - БЪЛГАРИЯ

Вероятни сформира:

СЛОВЕНИЯ: Сорчан, Липушчек, Брекало, Мате, Глиха, Кухар, Станкович, Вокич, Върбанец, Репас, Млакар

БЪЛГАРИЯ: Наумов, Костадинов, П. Христов, Велков, Лясков, Карабельов, Юсеин, Вутов, Милев, Йомов, Кръстев

Стадион: “Сдежеле”
Съдия: Адам Фаркаш
Начало: 19:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР