Младежкият национал - Силвестър Джаспър разказа за любопитната си футболна

...
Младежкият национал - Силвестър Джаспър разказа за любопитната си футболна
Коментари Харесай

Силвестър Джаспър: Фен съм на Марек, не знам за кой национален отбор бих играл

Младежкият национал - Силвестър Джаспър описа за любопитната си футболна орис пред камерите на Българска национална телевизия. Крилото разкри каква е главната му цел на терена и за кой мъжки отбор би се състезавал, защото има право да получи повиквателна от България, Нигерия и Англия.

" Майка ми е от България, а татко ми от Нигерия. Цял живот съм живял в Лондон, само че всяко лято съм си идвал в Дупница. Тук имам дядо, вуйчо и леля. На две години майка ми ме заведе на детски шампионат и от този момент топката не ми се изплъзвала.

Първо бях в КПР от 9 до 11-годишен. След това пристигнах във Фулъм, а в този момент съм с Колчестър, имам още няколко мача с тях. Ако дойдеш да ме гледаш, ще видиш неща, които не си виждал преди. Искам да оказвам помощ на тима и да върша финтове. Любимият ми футболист е Неймар.

Мислил съм за всички варианти, само че не съм избрал в кой народен тим мога да играя. Има късмет да избера Англия пред България. Фен съм на Марек (Дупница) в България. Цялото ми семейство го поддържа. Гледал съм ги доста пъти. Иво Паргов ми е родственик. Обичам фасул, кебапчета и луканка. Много обичам за следобедна закуска луканка да пояждам ".
 Обявиха наш юношески национал за двойник на Джейдън Санчо
Обявиха наш юношески национал за двойник на Джейдън Санчо

Силвестър Джаспър получил утвърждението на сътрудниците си от младежкия народен отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР