Младежката олимпийска шампионка и световна шампионка за девойки под 18

...
Младежката олимпийска шампионка и световна шампионка за девойки под 18
Коментари Харесай

Александра Начева впечатли със скокове у дома

Младежката олимпийска шампионка и международна шампионка за девойки под 18 години в тройния скок Александра Начева е измежду родните спортисти, които прецизно съблюдават наредбите в битката с ковид. Пловдивчанката тренира вкъщи, доколкото това е допустимо, несъмнено.

Най-важното съревнование за нея през тази година – Световното състезание за юноши и девойки в Кения, за момента отпадна от програмата и не се знае дали и по кое време ще се организира. Олимпийските игри в Токио също бяха отсрочени за 2021 година

View this post on Instagram
A post shared by Aleksandra Nácheva (@aleksandra_nacheva) on Apr 2, 2020 at 12:29pm PDT

Начева разгласява занимателно клипче в Instagram, в което има позиционирана и тоалетна хартия. Но в тази ситуация възпитаничката на Стойко Цонов употребява дребна част от рулото, с цел да приготви от него спонтанна дъска за отскок. След това Начева прави и няколко спонтанни скока, като на лицето си е сложила маска.
“Видеото е просто за развлечение, само че съществено – в моменти като тези би трябвало да сме изобретателни за това по какъв начин да се грижим един за различен, поддържайки сърцата, телата и мозъците си здрави. Нека създадем това дружно “, е специфичното обръщение на Начева.

Снимка: Васил Живков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР