Младежите от БСП-Нови пазар и представители на левицата в община

...
Младежите от БСП-Нови пазар и представители на левицата в община
Коментари Харесай

Националната кампания на БСП продължава да дарява козунаци и хранителни пакети в цялата страна


Младежите от БСП-Нови пазар и представители на левицата в община Тутракан се включиха в националната акцията “Солидарен Великден “, която столетницата организира за трета поредна година. Тя е стартирана от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и има за цел да внесе лъч топлота на най-нуждаещите се за идните светли празници. Също по този начин самодейността подтиква българските производители и родното произвеждане.

Младите социалисти посетиха дома за остарели хора в Нови пазар и ги зарадваха с козунаци за Великден. „ Пожелаваме на всички светли и топли великденски празници! “, споделиха те с усмивка на всички възрастни хора от вкъщи.

Представителите на Българска социалистическа партия от Тутракан направиха подаяние в Дома за остарели хора и Центъра за настаняване от фамилен вид “Мечта ", като зарадваха жителите им с топли козунаци и яйца.

По традиция на Велики четвъртък бяха боядисани и великденските яйца, което донесе доста усмивки и внесе празнично въодушевление както за жителите, по този начин и за личния състав.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР