Младежите на Мартин Стоев с категорична победа над Турция в

...
Младежите на Мартин Стоев с категорична победа над Турция в
Коментари Харесай

България U20 завърши с успех в контролите след втора победа над Турция

 Младежите на Мартин Стоев с безапелационна победа над Турция в първата контрола Младежите на Мартин Стоев с безапелационна победа над Турция в първата контрола
Така волейболистите, водени от Мартин Стоев, приключиха с триумф в инспекциите по време на подготовката си. Те се постановиха поредно два пъти над Южните ни съседи, откакто в първата среща победиха изрично с 4:0. Преди седмица играха три мача с Бахрейн и записаха три победи.
 България с 46 участници на Европейския юношески олимпийски фестивал в Банска Бистрица България с 46 участници на Европейския юношески олимпийски фестивал в Банска Бистрица
Това бяха последни контроли за младите " лъвове " преди старта на Европейския юношески олимпийски фестивал в Словакия. Турнирът е от 24 до 30 юли в град Банска Бистрица. Българските момчета отпътуват на 23 юли дружно с цялата българска делегация за младежкия конгрес.

Над всички за България бе Александър Николов със страхотните 27 точки ( 6 аса! , 1 блок, 74% успеваемост в офанзива и 57% положително посрещане) за успеха. Георги Татаров добави 17 точки (3 аса и 52% успеваемост в атака) за триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР