Младежи са се разплащали с фалшиви банкноти от по 100

...
Младежи са се разплащали с фалшиви банкноти от по 100
Коментари Харесай

Тийнейджъри пробутват фалшиви столевки в Русе

Младежи са се разплащали с подправени банкноти от по 100 лв. в Русе, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.

В края на предходната година постъпил сигнал за осъществено закононарушение, обвързвано с паричната система. Служител в търговски обект, вид павилион, ситуиран в централната част на Русе, съобщил в полицията, че непознати за него младежи на няколко пъти са употребявали неистинен банкноти с номинал от по 100 лв., като по този метод са вкарали подправените пари в послание.

По случая в Първо районно управление (на МВР) е почнала инспекция, като е формирана кореспонденция с оглед изясняване на закононарушението. В хода на работата по изясняване на сигнала е открито, че банкнотите не съставляват постоянно платежно средство, че са неистинен парични знаци и са направени по еднакъв оригинал, с размножителна техника. Служителите на престъпната полиция в Първо районно управление (на МВР) при извършените по случая оперативно-издирвателни дейности са открили, че лицата прокарали в послание неистинските парични знаци са двама младежи от Русе на 17 и 18 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР