Младеж е бил намушкан многократно с нож след изнасилването в

...
Младеж е бил намушкан многократно с нож след изнасилването в
Коментари Харесай

Затворник е наръган с нож, след изнасилване в Девня

 Младеж е бил намушкан неведнъж с нож след изнасилването в Девня, оповестява " Девня антична и съвременна ". Знае се, че наръганият е девненец, който е лишен от независимост за обир, само че е бил пуснат от пандиза в отпуск, изтичащ през вчерашния ден.

Неговите букви са К.Б., само че нямаме удостоверение дали той е посоченият за причинител на изнасилването в някогашния колеж по химия, прецизира медията.

В двора на изоставената постройка през вчерашния ден заран, паралелно до служителите на реда, проверяващи изнасилването, е бил видян и човек с окървавено лице. По неофициална информация това е бил малолетен девненец, който е наръгал пандизчията и е взел участие в следствен опит. Не се знае какво е положението на потърпевшия К.Б.

По информация на " Девня - антична и съвременна ", предната вечер компания младежи е нахлула в изоставената постройка, с цел да чества рожден ден. В какво положение са били купонджиите, по какъв начин се е стигнало до изнасилването на момичето от Провадия и за какво другите не са се пробвали да предотвратят закононарушението – към този момент може единствено да се гадае.

Извършват се процесуално-следствените дейности по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР