Младата певица Десита за първи път говори открито за отношенията

...
Младата певица Десита за първи път говори открито за отношенията
Коментари Харесай

Огромна тайна за покойния Денис Теофиков излезе наяве. Десита призна: Винаги съм знаела това

Младата певица Десита за първи път приказва намерено за връзките си с Денис Теофиков, който почина при неизяснени условия. Те бяха двойка в живота и ползата към тях не стихваше. След поредност от кавги се разделиха и продължиха напред с други хора.
Изпълнителката направи шокиращи самопризнание за Денис и издаде скандална загадка, за която не е говорила до момента. Откровението си Десита направи в подкаста „ Не съм подобен човек “.
„ Денис Теофиков беше най-голямата звезда от нашето потомство. Правеше по 20 милиона гледания на песните си! Беше като българския Джъстин Бийбър. Обичам го ужасно доста, постоянно ще е по този начин!
Просто пътищата ни се разделиха. Но постоянно съм знаела, че в случай че нуждая се от нещо и му се обадя, той постоянно ще е отсреща, както и аз за него. Той ми е първата обич.
Никога не сме изпадали в обществени пояснения. Не сме разнасяли връзките си по медиите, не сме позволили външна сила.
Песента „ Боже пердах “ трябваше да е дует сред нас двамата. Ние си бяхме измислили претекста на припева. Ще ти описа и историята, която е доста забавна. Беше си качил една фотография на стори и аз на бъзик му написах: „ Боже мой, това моят мъж ли е “. Той ми върна клипче, в което пее тази фраза. Стори ми се крепко, седнах на пианото и си го развих. Планът беше да е дует сред нас двамата, само че по този начин се стекоха събитията, че се разделихме. Направих песента с Лидия, само че очевидно по този начин е било писано да се случи, тъй като стана шлагер. Но, почтено да ти кажа, малко ме боли, че не успяхме да създадем ария дружно “, безапелационна е Десита, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР