Младата националка Виктория Коева призна по време на откритата тренировка

...
Младата националка Виктория Коева призна по време на откритата тренировка
Коментари Харесай

Виктория Коева: Младите трябва да мислим да се доказваме

Младата националка Виктория Коева призна по време на откритата подготовка на представителния ни тим в зала " Христо Ботев " в София преди заминаването за олимпийската подготовка в Япония, че за по-младите състезателки като нея това е неповторима опция да се потвърждават, само че и ще се насладят оптимално на преживяването.

" Усещането е неповторимо. Все отново, това е някакъв плод на цялата наша работа, която вършим през годината. За нас (б.р. по-младите) това е неповторима опция да се потвърждаваме. Много се радваме, че сме тук и ще се насладим оптимално ", показа Коева пред медиите.

" Бях в Пловдив, започнахме подготовка с моя клуб Марица когато разбрах, че съм извикана. В един прелестен ден, напълно ненадейно получих имейл, видях повиквателната и бях доста сюрпризирана. "

" Мичели ни сподели, че за нас това е пътя. Ние младите би трябвало да мислим да се потвърждаваме и се надяваме в бъдеще да си намерим място в този тим и да представяме България. Като цяло има и терзание и неспокойствие, изгаряме доста да играем. Със сигурност вълнението надвива, терзанието е до един миг, тъй като когато излезеш на игрището всичко изчезва ", приключи националката.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР