Младата изпълнителка Виктория Динкова-VICK представи новата си песен “One Mind”,

...
Младата изпълнителка Виктория Динкова-VICK представи новата си песен “One Mind”,
Коментари Харесай

Виктория от „Гласът на България“ написа “One Mind” за хората, претърпели насилие

Младата изпълнителка Виктория Динкова-VICK показа новата си ария “One Mind”, която е въодушевена от личните ѝ прекарвания и обръща внимание на една доста сериозна тематика –насилието.



Тя разкри, че песента се е случила непринудено:

„ Аз обичам да пиша песните си, когато имам да кажа нещо, което не познавам в себе си “, показа тя в студиото на „ Тази събота и неделя “. „ Някаква непозната страст. Тя е нещо автентично, когато я изпишеш на листа и след това, когато я чуеш в музика и трептения, придобива доста повече смисъл. “

Тя е написала песента преди към 4 години. Чак предходната година, по време на локдауна поради COVID-19, Виктория взема решение да се разрови и да извади песента на бял свят.

„ Имам толкоз доста неща, които съм писала и от всички неща тъкмо тя светна пред мен “, описа 25-годишната Виктория Динкова.

Тя посвещава песента си на младежите, които са станали жертва на принуждение.

„ Това си е моята история “, разкри тя. „ И този клип и ария не изобразяват някаква характерна картина. Дават прочувствена картина. Вътре слях няколко страсти, които съм изпитвала през целия си живот. “

Виктория разкри, че най-голямата засегнатост, която в миналото е претърпявала е похищението над тялото ѝ. Според нея за едно момиче е доста мъчно някой да ѝ каже обидни думи за външността ѝ.

„ Хората обичат да експлоатират с тази тематика, когато видят млад актьор да приказва за това. Аз споделям следното - диря връзка с хората, с младите, които са претърпели такова нещо. Искам да са дружно и да знаят, че заслужават най-голямата им фантазия да стане действителност. “

Тя призна, че всякога, когато е получавала похвали, вместо да се зарадва, първата ѝ реакция е била да желае да избяга. Но гения би трябвало да се прояви по някакъв метод, по тази причина тя се обърна към хората, които се двоумят дали да се запишат за кастингите на „ Гласът на България “:

„ Изобщо не мислете “, прикани тя. „ Не разсъждавайте дали си коства или не си коства. Ако имате мощна страст, оставете се на страстта и дано тя да ви заведе до кастинга. "

Още за " Гласът на България " може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР