Младата фолк звезда Сузанита Мурад е решила да сложи край

...
Младата фолк звезда Сузанита Мурад е решила да сложи край
Коментари Харесай

Сузанита сложи край на кариерата си заради дрогата

Младата фолк звезда Сузанита Мурад е решила да постави завършек на кариерата си поради проблемите си с опиатите, научи първа „ Галерия “. 17-годишната щерка на Орхан Мурад тези дни заяви в обществените мрежи, че е постъпила в клиника за наркозависими, където ще се лекува за неопределен срок. По-късно пред свои почитатели Сузанита показа, че стопира да се занимава с музика.

„ Животът ми се прекатурна за извънредно малко време на тази нежна възраст... Преминах през пъклен сложен интервал в границите на 5 месеца. Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали... Чувствах се щастлива... Хаха щастлива... Представяте ли си благополучие, с помощта на няква шибана доза? “, изля душата си Сузанита в персоналния си профил.

Певицата разкри пред своите почитатели, че е опитвала разнообразни опиати, с цел да се почувства добре, само че в един миг се увлякла и почнала да взима все по-големи дози. Тя призна, че е протегнала ръка на най-близките си, на своите родители, изпадала е в нервности, паник офанзиви и сънни парализи разследване на опиатите.

„ Загубих паметта си напълно, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не желаех нищо от живота, а и не знаех какво ще върша с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах усеща, на моменти дори и не дишах. Искам да се изцелявам изцяло “, откровена е Сузанита и поучава всички свои почитатели в никакъв случай да не протягат ръка към дрогата.

Скандалната фолк хала разгласява и фотография от клиниката, на която се вижда, че лежи на болнично легло и е на системи.

През последните 2 години изпълнителката в действителност претърпя доста. Освен че трябваше да се оправя с негативите на славата и злобарите, тя правеше всичко допустимо да помогне на болната си от рак майка. „ Дъщеря ми мъчно понесе интервенцията ми от карцином на гърдата “, призна наскоро Шени Мурад .

Появиха се обаче и подозрения, че Сузанита лъже и си прави пиар. Факт е, че певицата нееднократно е стигала до крайности в опита си да изпъкне пред конкуренцията. Прави усещане и че към този миг нито един от родителите й не е коментирал положението й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР