Млада врачанка е проявила непредизвикана агресия и нападнала компанията си

...
Млада врачанка е проявила непредизвикана агресия и нападнала компанията си
Коментари Харесай

От последните минути! Врачанка превъртя на маса и нападна компанията си /снимки/

Млада врачанка е показала непредизвикана експанзия и нападнала компанията си по маса, научи извънредно кореспондент на организация BulNews.bg. Инцидентът е станал преди минути в блок „ Май “ 4 в регионалния град.
Около обед 27-годишната В.С., дружно с гаджето си, пристигнала на посетители на другарка в блока. В жилището на 4-тия етаж ги очаквала стопанката и нейния другар. Компанията седнала на маса и почнала да се забавлява. Малко по-късно към тях се включил и 74-годишният комшия бай Георги. Всичко вървяло обикновено допреди малко, когато В.С. станала нападателна и нападнала гаджето си. След като го пребила, тя подкарала на пердах и домакините. Когато пристигнал редът на бай Георги, той извадил нож, с цел да се отбрани и това спряло стремежа на побеснялата жена.
Стопанката на жилището съумяла да се обади на тел. 112 и скоро на адреса пристигнали патрулка и кола за спешна помощ. Оказало се, че приятелят на побойничката се нуждае от здравна помощ и по тази причина е закаран в незабавното.
При излизането от входа на блока В.С. счупила с удар стъклото на външната врата. Веднага след излизането си пред блока, тя била задържана и закарана в районното. Съседи описаха, че сходни сеири не се случват за първи път.
Повече информация за абсурда се чака да има в утрешния бюлетин на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР