Млада майка сподели за неприятна и опасна ситуация. Кракът на

...
Млада майка сподели за неприятна и опасна ситуация. Кракът на
Коментари Харесай

Майка с дете пропадна в шахта СНИМКА

Млада майка показа за неприятна и рискова обстановка. Кракът на дамата пропаднал в отводнителна шахта по една от улиците на Русе.

В това време тя носила на ръце детенцето си, а кракът ѝ до коляно попаднал в кухината. Десислава Й. споделя, че казусът се разиграл вечерта на 20 септември.

" Решетката е счупена и целият ми крайник до коляното пропадна в шахтата ", сигнализира Десислава Й. Тя споделя и фотография, илюстрираща положението на шахтата.

" Ние сме добре, само че на следващия ден може някое дете, възрастен или който и да е да пропадне също ", написа тя. Жената употребява обществената мрежа и да благодари на своите съграждани, които се притекли на помощ.

Вижте цялата обява на  Десислава Й. за неприятната преживелица:

" Снощи към седем часа вечерта, вървейки с приятеля ми и детето ми на ръце, пропаднах в една от шахтите пред учебно заведение " Отец Паисий ". Решетката е счупена и целият ми крайник до коляното пропадна в шахтата.

Ние сме добре, само че на следващия ден може някое дете, възрастен или който и да е да пропадне също. Не стига, че целият град е разкопан, ами и дребното неразкопани улици са очевидно рискови!

Фактът, че бях с дълги панталони ме избави от това да си раздера целия крайник!

Политическа партия: Събраха се доста хора, които попитаха по какъв начин сме. Тогава бях в цялостен стрес и не съумях да им благодаря! Затова, в случай че са тук в групата им, благодаря сърдечно, че пристигнаха и попитаха по какъв начин сме, и предложиха помощта си!

Внимавайте като минавате оттова! Само това мога да кажа! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР