Млада жена от Бали, прекарала голяма част от живота си

...
Млада жена от Бали, прекарала голяма част от живота си
Коментари Харесай

Джъстин от Бали залюби Жоро в Дубай и дойде в село Мосомище, за да му роди 5 деца

Млада жена от Бали, прекарала огромна част от живота си в Дубай, желае да живее в България, в малко гоцеделчевско село, откъдето е любовта на живота ѝ Георги.

Джъстин Силвър е на 35, родена е на остров Бали. Последните години е живяла в Дубай – до тази Коледа, когато получава предложение за брак на летището в София, оповестява bTV.

Георги Цирков е на 38 и е от Мосомище. С Джъстин се срещат в Дубай, тя идва на посетители в Мосомище и взема решение да остане тук.  „ Аз не избрах България. Избрах я поради Джордж, тъй като той е от България. Първия път, когато го срещнах, беше инцидентно, в кафе в Абу Даби. Първата среща мислих, че няма да се повтори, тъй като той пътува от една страна в друга. Но след време, когато отпътува и се върна от Австралия отново при мен, аз разбрах, че това е мъжът, който обичам, по тази причина го избрах ”, споделя Джъстин. 

„ Като паднах на колене, единствено като я видях, незабавно почнах да рева от наслада. И тя стартира да плаче. След като сподели „ Да ”, сърцето ми напряко хвръкна. Ако беше споделила „ Не ”, щях да се постарая още повече някой ден да каже „ Да ” ”, безапелационен е Георги.

Джъстин вижда неасфалтирана улица за пръв път в живота си, както и сняг и компот. Обича да родната лютеница, шопска салата, боб.

Към бъдещата си свекърва тя се обръща с „ мамо ”. „ Приемам я като моя щерка. Ще свикнем малко по малко ”, споделя Елена Циркова. „ Вчера направих зелка със свинско и с кървавица и тя доста я хареса ”, добавя тя.

 „ Няма го това мислене като някои хора в България – злоба, завист, нея не я интересува този по какъв начин наподобява или тя по какъв начин наподобява ”, изяснява Георги. 

„ Още от първия ден се почувствах като вкъщи си. Всеки, който срещна, ме поздравява. Всички са като едно семейство. Мосомище е малко село, няма кой знае какво да се прави тук, само че на мен ми харесва, тъй като той е тук ”, безапелационна е Джъстин. „ Искам пет деца. Но майка му сподели, че това е полуда ”, признава тя.  

Халките са купени, следва оформането на документите и подготовка за сватбата, която още веднъж ще е в Гоцеделчевско. Дотогава Георги има ултиматум – да научи добре британски. Джъстин пък стартира уроци по български език.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР