Млада двойка изпадна в опасна ситуация, след като крадец открадна

...
Млада двойка изпадна в опасна ситуация, след като крадец открадна
Коментари Харесай

Откраднаха джип и ремарке, докато собствениците спяха вътре СНИМКИ

Млада двойка изпадна в рискова обстановка, откакто апаш открадна джипът им, до момента в който те спели в ремарке, прикачено към транспортното средство.

Брок Момчилович, приятелката му Джеда Киндер и двете им кучета лагерували през нощта в спонтанната каравана. Те се намирали на спирка за отмора, ситуирана на река Къмбърланд в Австралия.

Киндер била събудена от звука на започващия мотор на колата малко преди среднощ. Тя и двете кучета били влачени 200 метра нагоре по пътя, преди да паднат от ремаркето. Младата жена получила синини и рани от настилката, а кучетата избягали в хаоса.

Нейният другар останал в ремаркето, до момента в който апашът поел по пътя към непосредствен град.

„ Лежах там, помислих, че е сън “, споделя Момчилович. Телефонът на младия мъж бил в него, а по този начин съумял да се свърже с управляващите и благодарение на онлайн карта да опише накъде пътуват крадците.

По време на цялото тестване той нямал визия дали приятелката му и кучетата са в сигурност, или са били прегазени от ремаркето. Но той не можел да скочи поради високата скорост, с която се движили крадците.

Ситуацията добила непредвиден процес, откакто колата се развалила. Съединителят на машината дефектирал. Това станало близо до полицейски сектор. Наглите крадци обаче избягали, вземайки ключовете.

Кучетата на двойката били открити с разлика от един ден, едното беше открито в къмпинга, другото покрай канара.

Двойката употребява фрапиращия случай, с цел да призове къмпингуващи да не оставят ключовете си в колите си.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР