Млада дама се прости с телефона си в Асеновград, след

...
Млада дама се прости с телефона си в Асеновград, след
Коментари Харесай

Наглост! Откраднаха телефон от пицария в Асеновград, полиция...

Млада дама се елементарни с телефона си в Асеновград, откакто апаш го отмъкна неусетно, научи " Марица ". Наглата кражба станала минути преди 17 часа в петък, като към този момент е подаден сигнал в полицията. Собственичката на телефона е разказала за неприятната преживелица в обществените мрежи, като моли потребителите за подпомагане по разкриването на причинителя.

Тя показва, че телефонът е взет от служебната маса на пицария на автогарата. Охранителните камери са снимали крадеца. Записите са предадени на органите на реда, а фрагменти са оповестени от жертвата на похищението.



" Ако някой има информация за индивида - свържете се с мен! Нямам телефон за връзка, само че можете да ми пишете на персонално! Ако имате подозрения, че познавате индивида, само че не сте сигурни, съм подготвена да изпратя самите видеозаписи за удостоверение! Подаден е сигнал в полицията, само че мисля, че качвайки негови фотоси тук има по-голям късмет причинителя да се откри по-бързо! Благодаря авансово на всеки, който може да ми даде каквато и да било информация за този човек! ", написа в пост Валентина Ангелова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР