Млад шофьор без книжка катастрофира в Старозагорско след гонка, съобщиха

...
Млад шофьор без книжка катастрофира в Старозагорско след гонка, съобщиха
Коментари Харесай

Екшън на АМ „Тракия“: Млад шофьор без книжка катастрофира сл...

Млад водач без брошура катастрофира в Старозагорско след гонка, оповестиха от полицията.

 

Към 2:00 часа тази заран в региона на км 180 на Автомагистрала „ Тракия “ униформени са подали сигнал за прекъсване на автомобил. Шофьорът не се подчинил, ускорил придвижването, направил е заблуждаваща маневра, че ще спре и е навлязал в насрещното придвижване на автомагистралата.

 

За да предотвратят случай служителите на реда присъединили светлинната сигнализация и са тръгнали след него. Докладвано е в дежурната и са подхванати заградителни дейности от различен патрул.

Благодарение на намесата на патрула той е бил заставен да напусне автомагистралата на първата допустима отбивка. Малко по-късно автомобилът аварирал.

Полицейските чиновници неотложно са оказали първа помощ на лидера, извикана е и кола за спешна помощ. Едновременно с това са съумели да задържат и спътниците му - четирима души, някои от които малолетни, които са се пробвали да избягат.

19-годишният водач е бил без брошура. Той е настанен в болница в тежко положение, като пасажерите са без пострадвания. Справка за колата е посочила, че тя е с прекъсната регистрация и няма гражданска отговорност.

По случая се води следствие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР