Млад мъж загина при тежка катастрофа на пътя за Маказа“,

...
Млад мъж загина при тежка катастрофа на пътя за Маказа“,
Коментари Харесай

Касапница! Млад шофьор удари кола с майка и дъщеря, излетя от пътя и уби 16-годишния си пътник

Млад мъж почина при тежка злополука на пътя за „ Маказа “, предава 24rodopi.com. Фаталното ПТП е станало към 18.00 часа през вчерашния ден. Край село Великденче са се блъснали два автомобила, които са пътували в посока от Момчилград към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “. Пострадали са трима души.
Водачът на единият автомобил,,,Мердецес “, движещ се с висока скорост настигнал другия и го блъснал откъм гърба, прецизира медията.
Удрящият автомобил изхвърчал от пътя през мантинелата и паднал в коритото на река Върбица. Спасителни екипи са рязали ламарините на падналата в реката кола, с цел да извадят потърпевшите мъж и жена.
Единият от извадените от смачканата до неразбираемост кола, която се търкаляла по ската е умрял на път за болничното заведение. Той бил пасажер в автомобила. В сериозно положение в Областната болница е друго лице от същата кола.
16-годишно момче от Кирковско е починалият пасажер. Той е пътувал в лекия автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 20-годишен. Ударения автомобил, който останал на пътното платно, са пътували две жени-майка и щерка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР