Млад мъж се съблече чисто гол в център на София.

...
Млад мъж се съблече чисто гол в център на София.
Коментари Харесай

Гол мъж легна в центъра на София, интернет отвърна

Млад мъж се съблече чисто гол в център на София.

След това потича, носейки единствено бутилка минерална вода, излезе на бул. „ Васил Левски” и легна на разграничителната линия сред лентите за придвижване, тъкмо преди светофарът да пропусне спрелите на червен сигнал коли.

Мотивите за дейностите на младия мъж не са известни, само че демонстрацията беше следена от десетки хора и даже снимана, като фотосите провокираха мощни реакции в обществените мрежи.

Според Росен Абаджиев в този момент полицията би трябвало да направи превантивна акция против сходни случаи в региона.

„ Гол мъж застанал тази заран на пътя на колите в региона на Техникума по текстил и провокирал запушване. Медиите оповестяват, че не е ясно какво е предизвикало този чудноват случай. Съвпадението сред съществуването на колеж по текстил в региона и неналичието на текстил по тялото на индивида е събудило основателни съмнения измежду проверяващите. Полицаи оглеждат региона на Техникума по публично хранене и Техникума по фина механика за съмнителни лица, надлежно, без закуски и без часовници, с цел да ги арестуват като превантивна мярка”, разяснява Росен Абаджиев.



А Зоя Костова се съмнява, че може би става въпрос за нов летен вирус, който кара хората да си събличат облеклата.



„ Може и колоездача от през вчерашния ден да е същия. Или има някакъв вирус от ексхибиционизъм. Ако е вирус може на следващия ден и мен да ме видите някъде (недай Боже и гледката)”, разяснява Зоя Костова, откакто през вчерашния ден пък гол колоездач беше сниман да кара по софийските улици.



Според Мартин Григоров пък демонстрацията на голия мъж е резултат от налагането на европейските полезности в България.

„ Още от европейските полезности в България, отлично! Това искахте, това получавате”, написа Григоров.

Калин Борисов пък счита, че просто българите са „ изкукуригали”.

„ Народа напълно изкукурига! Млад чисто гол мъж претича от тророата и легна директно преди светофара да даде зелен светофар на колите. Бул. Васил Левски”, уточни той.

На същото мнение е и Тони Георгиева, като съгласно нея за демонстрацията на мъжа в центъра на столицата е отговорно горещото време.

„ Жегите се върнаха! Народа в София отново пощуря”, разяснява тя.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР