Млад мъж се разхожда в полето и изведнъж по необяснима

...
Млад мъж се разхожда в полето и изведнъж по необяснима
Коментари Харесай

Като сцена от зловещ филм! Родител пита Петел: Какво е това отрязано ухо на стената на училище във Варна?

Млад мъж се разхожда в полето и внезапно по необяснима причина вниманието му е привлечено от нещо в тревата. Разравя я и открива там едно човешко ухо. Това е началото на кино лентата „ Синьо кадифе “, в който вземат участие звезди като Изабела Роселини, Денис Хопър и Кайл Маклоклън.

Филмът е една от многото мрачни истории, разказани на огромния екран от Дайвид Линч, фамозният създател на мистичния сериал „ Туин Пийкс “.



Влиянието на Линч очевидно се е разпростряло и върху създателите на стенописа на фасадата на едно от централните варненски учебни заведения. Това означи с отчаяние родител от Варна, който ни писа, тъй като е много изплашен от част от другояче пъстрата рисунка. На нея са изписани буквите от българската писменост на фона на зелена поляна. До всяка има картинка на предмет или животно, които стартират със съответния тон.



„ За буквата У не можаха ли да намерят по-подходяща дума?! Можеше да е „ учебник “, „ униформа “ или нещо друго. Това ухо наподобява като че ли е отрязано, тъкмо като в оня филм на Дейвид Линч “, разяснява обиден от гледката родител, който постоянно минава в региона.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР