Млад мъж от Врачанско спи под терасата на апартамент в

...
Млад мъж от Врачанско спи под терасата на апартамент в
Коментари Харесай

Да отворим сърцата си! Младеж от Врачанско спи под терасата на апартамент в София, има нужда от работа и дом /видео/

Млад мъж от Врачанско спи под терасата на апартамент в столичния квартал „ Люлин “, научи организация BulNews.
Павлин ще навърши 24 години през септември и си няма никого. Изоставен е още като бебе от майка си, а за татко си не знае нищо, нито даже дали е жив. Той е от Бяла Слатина, само че е живял в дома в Борован, а по-късно до навършване на пълноправие и в този в Бърдарски геран. Разказва, че откакто навършил 18 години и трябвало да напусне преходното жилище. Така след редица компликации и промяната на доста работни места се озовал под терасата на апартамент в „ Люлин “.
" Майка ми ме е захвърлила още преди да мога да вървя. Баща си не го познавам. Не знам кой е и жив ли е изобщо ", споделя 23-годишният юноша.
" Спях и на гарата. Но там е доста студено. После бях на друго място – на един градеж, но и от там ме изгониха, тъй като към този момент го приключват и хората ще стартират да се настаняват.
Работя в една баничарница. Всичко съм работил - и крави съм гледал, и дърва режех на хората в Бяла Слатина, преди да дойда в София. Тук бях на един градеж, само че не желая повече, тъй като е рисково. Качват ме на високото скеле, а от там един инструмент да изпуснеш и си затрил някого. Щях да убия един човек, без да желая. Щях да се самоубия по този начин. Мислех си все, че ще падна и край! ", споделя Павлин.
" Не желая хората да ме съжаляват. Да ми дават храна, все едно, че съм умрял.
Искам единствено да мога да работя, нищо друго. Ако може да имам една дребна стая или нещо, само че да съм покрай работата.
Едни хора, мафиотчета, желаеха да теглят заем на мое име. Не им разреших. Добре стана, че по този начин направих, кой знае другояче какво щеше да се случи с мен. 
Важното е, че имам крайници и ръце, да работя. Пожелавам си единствено по-малко младежи да са в моята обстановка ", споделя младият мъж.
Павлин мечтае да има единствено доходоносна работа и дом, в който да се прибира в студените дни, които предстоят.
Нека всеки, който има опция, да отвори сърцето си и да помогне на младия мъж да води метод на живот, който всеки от нас заслужава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР