Млад мъж от Пермския край, Русия, е задържан и обвинен

...
Млад мъж от Пермския край, Русия, е задържан и обвинен
Коментари Харесай

Руски православни ценности: Мъж обръсна главата на жена си, после отряза едната й ръка

Млад мъж от Пермския край, Русия, е арестуван и упрекнат в нанасяне на тежка телесна щета на жена си, заяви Следственият комитет на Руската федерация.

В град Александровск е задържан 27-годишен мъж с престъпно минало и упрекнат по член 111 от Наказателния кодекс (умишлено причиняване на тежка телесна щета, рискова за човешкия живот). Следствието показва, че мъжът е ампутирал с нож дясната ръка на дамата, с която е живял. Освен това са му повдигнати обвинявания и по член 131 от Наказателния кодекс – за обезчестяване. Съдът му е определил мярка за неотклонение задържане под стража. Разследването по случая продължава.

Подробности за случая разгласява първо „ Комсомолска истина ", пишат Meduza написа, че жертвата се споделя Анастасия, на 28 години, която преди шест години се срещнала с мъж на име Владислав. Скоро по-късно почнали да живеят дружно, имат и наследник. В началото всичко било прелестно: цветя, дарове, похвали.

Още през втората година на взаимния им живот обаче младата жена се сблъскала с домашно принуждение. Мъжът обръснал главата ѝ, почнал да използва опиати и да я заплашва. Бил извънредно ревностен, не ѝ разрешавал да се гримира и да има другари. Заплашвал да нарани майката на Анастасия, в случай че тя го напусне.

През юни Владислав заключил Анастасия в спалнята, вързал я с белезници и я изнасилвал в продължение на три седмици. Съседите чували писъци от жилището на двойката, само че „ не показали никакъв интерес “ към протичащото се там и не подали сигнал в полицията. По-късно с чук и нож отрязал ръката на Анастасия пред погледа на сина им. Когато дамата почнала да кърви, извергът избягал от вкъщи им. Бил арестуван ден по-късно.

Преди години в Русия необятен отзив закупи историята на Маргарита Грачева, чиито ръце бяха отрязани от ревностния ѝ брачен партньор, откакто тя подаде молба за бракоразвод.

Подобни ужасяващи произшествия са всекидневие в Русия и контрастират на разказа на пропутинските медии, които не престават да популяризират неистини за упадъка на западното общество, представяйки Русия като финален кей на православните полезности и морал. В реалност мизерията и експанзията са тласнали огромна част от популацията в Русия, изключително в по-малките градове и села, към цялостен крах на ценностната система.

Изнасилвачи и убийци безчинстват необезпокоявано, а режимът на военнопрестъпника Путин освен че не ги порицава, а е подвластен от тях. Русия активизира наказани нарушители в армията, изпращайки ги на фронта в Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР