Млад мъж от Мездренско има нужда спешна подкрепа, за да

...
Млад мъж от Мездренско има нужда спешна подкрепа, за да
Коментари Харесай

Зов за помощ! Млад мъж от Мездренско има нужда от спешна подкрепа, за да не остане без зрение

Млад мъж от Мездренско има потребност незабавна поддръжка, с цел да не остане без зрение, научи организация BulNews.
31-годишният Пламен Славков от Дърманци е с усложнена катаракта, при съществуване и на други съпътстващи болести. Предстои му незабавна интервенция в петък на едното око. След възобновяване от нея следва да се направи и на другото. Офертата за едното око пакет „ комбинирана витректомия с леща “ от очна клиника е 9387 лева
Зрението на Пламен е почнало да се утежнява отпреди 5 година Отначало той не е предполагал, че казусът може да се развие по подобен метод, което е основало предпоставки за усложняването му. Така когато е почнал да търси здравна помощ и лекуване, утежняването на зрението станало трайно.
Младежът минал през няколко интервенции, средствата поради които дребният им фамилен бизнес бил продаден, а майка му почнала да задлъжнява заради заеми и заеми. След 4-та интервенция имало малко усъвършенстване, само че последващите не били направени в точния момент поради липса на средства и резултатът от подобрението се изгубил.
Бащата на Пламен умрял, само че той е работливо момче от ранно детство и постоянно оказва помощ в фамилните каузи. Сега младият мъж се усеща ненужен и това в допълнение го кара да страда, тъй като разчита за всичко напълно на майка си, която работи на няколко места, с цел да оказва помощ по всякакъв начин на сина си.
Тази помощ обаче не е задоволителна в този миг за Пламен, тъй като сумата за идните му 2 интервенции е непостижима за фамилията.
С помощ от повече хора, можем дружно да подадем ръка на Пламен и сумата ще се събере, а той ще има опцията да си върне зрението и да се усеща още веднъж пълностоен младеж, признателен и подготвен да оказва помощ.

Дарителска банкова сметка в поддръжка на Пламен:
IBAN: BG67 UNCR 7000 1524 1030 22
BIC: UNCRBGSF

Телефон за връзка и спомагателна информация за Пламен - 0878347355 (майка му Клавдия).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР