Млад мъж е излязъл с мотора си този петък -

...
Млад мъж е излязъл с мотора си този петък -
Коментари Харесай

Млад мъж излезе с мотора си и вече два дни е в неизвестност

Млад мъж е излязъл с мотора си този петък - 25 февруари, и отгогава е в неопределеност. Неговият брат търси информация за местонахождението му в мрежата, като допуска, че някой може да го е видял някъде към Пловдив или в града.

" Няма по какъв начин да се свържем с него, а и той няма по какъв начин да ни потърси в случай че се наложи, тъй като е без телефон ", написа Станислав Нарашев.

Изчезналият моторист е облечен черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи и ранаци за къмпинг. Моторът, който ръководи е тъмносин чопър.

Полицията е известена за случая.

Вижте целия пост на Станислав Нарашев:

" Здравейте, апелирам за помощ! Брат ми в петък (25.02) в 22:00 излиза от у дома с мотор и без телефон и към момента го няма. Облечен е с черно кожено яке, черна каска, черен панталон и ботуши. Носи огромна зелена раница за къмпинг. Мотора е мрачно наследник чопър със синя светлина откъм гърба вместо алена.

Висок е към 178 см със едва телосложение, с леко набола брада и прошарена приблизително къса коса. Няма по какъв начин да се свържем с него, а и той няма по какъв начин да ни потърси в случай че се наложи, тъй като е без телефон.

Полицията е известена. Надявам се някой да го е видял някъде към Пловдив или в града. Снимката е от преди 2 години, сега е по-слаб и с малко по-дълга коса. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР