Митьо Пищова напълно чалдиса, но пак си знае старата песен Бохемът

...
Митьо Пищова напълно чалдиса, но пак си знае старата песен
Бохемът
Коментари Харесай

Митьо Пищова напълно чалдиса: С пейсмейкър върти две любовници „на шиш“

Митьо Пищова изцяло чалдиса, само че отново си знае остарялата ария

Бохемът от Арбанаси се похвали, че е „ като пушка “. След като в немска болница му поставили пейсмейкър, за който се ръснал 20 бона.След като му поставили американската машинка не чувствал зной, бил топ, а и имал две нови любовници.

„ Вече ходя умерено, не се запъхтявам, откогато ме оправиха в Германия. Имам две нови любовници, по на 24 и джасам крепко. Минавам ги откъм гърба, минавам ги начело, а те реват от кеф. Поря ги крепко, въртя ги на чеверме “, не стопира да се хвали търновецът.

Мнозина се припулиха, че е дал толкоз пари за процедурата в Германия. При състояние, че при нас е в пъти по-евтина, а в случай че пациентът е признат по неотложност, може да мине и без пари по здравната каса. А и давал по 850 лв. за медикаменти всеки месец, само че се чувствал повече от добре.

Но пък закъсал финансово. Митьо Пищова мина през серия здравословни проблеми, а и се раздавал с цялостни шепи. Давал на бедните, на другари,  а и на мадамите, които минал, като броя им към този момент надхвърляла 4000. Но май единствено Митьо Пищова има вяра на тази цифра, но както и да е!

Затова банкрутирал и моли почитателите си за пари, с цел да финансира конкурс за хубост, който ще се вихри в имението на Митко Пайнера.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР