Mitsubishi представи футуристичната си концептуална разработка D:X по време на

...
Mitsubishi представи футуристичната си концептуална разработка D:X по време на
Коментари Харесай

Mitsubishi показа футуристичната концепция D:X

Mitsubishi показа футуристичната си концептуална разработка D:X по време на интернационалното ревю Japan Mobility Show 2023 в Токио, за която от компанията споделят, че сплотява в едно най-хубавото, което марката може да предложи във връзка с технологиите и дизайна.

Mitsubishi D:X Concept е многофункционален (MPV) модел със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, който е основан с концепцията за завършения измежду природата, като комбинира най-хубавите индикатори на класическите дребни ванове, като интериорен шир и модулност, с офроуд опциите на SUV колите с четири задвижващи колела.

Вътрешността на концептуалната разработка е изпълнена с модулни детайли, включително и лични ротиращи се седалки, панорамен стъклен таван, специфичен " транспарантен " интерактивен челен похлупак, кожена тапицерия, образован гласов асисент, мултимедийна и аудиосистема създадена взаимно с Yamaha Corporation, и други.

Успоредно с премиерата на Mitsubishi D:X Concept, марката показва за първи път в страната и първообраз на напълно новото потомство на пикапа Triton, което ще бъде стартирано на японския пазар при започване на идната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР