Mitsubishi обяви, че концептуалната разработка XRT Concept, която се явява

...
Mitsubishi обяви, че концептуалната разработка XRT Concept, която се явява
Коментари Харесай

Mitsubishi показва новото поколение на Triton

Mitsubishi разгласи, че концептуалната разработка XRT Concept, която се явява предходник на новото потомство на пикапа Triton (L200 на някои пазари), отбелязва международната си премиера по време на Bangkok International Motor Show 2023, което стартира през днешния ден и продължава до 2 април.

Новият Triton, който ще бъде стартиран на пазара до края на март идната година, ще бъде първата цялостна промяна на модела за последните 9 години. Автомобилът ще стане притежание първо на потребителите в Тайланд, след което ще бъде стартиран и в район АСЕАН, Океания и други международни пазари.

" Концептуалният автомобил на напълно новия Triton, Mitsubishi XRT Concept, се характеризира със свирепо изражение на предницата и мощен челен похлупак, който продължава в профил със самоуверен, водоравен жанр ", анонсират от Mitsubishi.

" Финансовата 2023 е значима година за Mitsubishi Motors, с цел да ускорим нашия бизнес в района на АСЕАН, с стартирането на пазара на изцяло освежен Triton и напълно нов стилен SUV ", разяснява Такао Като, президент и изпълнителен шеф на компанията. " Изцяло новият Triton минава през финалните си настройки в подготовката си за лансиране, като ние организираме извънредно съществени проби за устойчивост по целия свят, като в това време вкарваме познания от рали дейностите си ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР