Митническите служители на ТД Митница Русе задържаха 67 000 къса

...
Митническите служители на ТД Митница Русе задържаха 67 000 къса
Коментари Харесай

Митничари задържаха общо 67 000 къса цигари на Дунав мост - Русе и Дунав мост - Видин

Митническите чиновници на Търговско дружество Митница Русе задържаха 67 000 къса (3350 кутии) цигари при четири инспекции. Три от тях са осъществени в региона на Дунав мост-Русе и една на Дунав мост-Видин, оповестява Агенция " Митници ".

Три от осъществените митнически инспекции са в региона на Дунав мост-Русе на транспортни средства, пътуващи за Германия. Откритите от митническите чиновници цигари са надлежно 5400 къса, 4000 къса и 48 000 къса. Установените тютюневи произведения са от известни марки и всичките са облепени с български акцизен бандерол.

Цигарите са били укривани зад корите на колите, на разнообразни места зад арматурното табло, както и в транспортирани мебели - диван и печка . На митническите чиновници не са показани нужните документи според ЗАДС и за случаите са формирани актове за административни нарушавания.

При четвъртия случай - още веднъж на 14 юли, митническите чиновници спрели за инспекция пътнически микробус в региона на Дунав мост-Видин. При физическия надзор те разкрили 9600 къса (480 кутии) цигари с български акцизен бандерол, укрити във фабричните кухини на транспортното средство.

За случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
 Откриха 900 кутии цигари при инспекция на микробус на Дунав мост - Русе
Откриха 900 кутии цигари при инспекция на микробус на Дунав мост - Русе

Цигарите били укрити измежду персоналните движимости на водача
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР