Митнически служители задържаха над 1.6 кг контрабандни златни накити за

...
Митнически служители задържаха над 1.6 кг контрабандни златни накити за
Коментари Харесай

Контрабандно злато за близо 200 хил. лв. задържаха на Капитан Андреево

Митнически чиновници задържаха над 1.6 кг контрабандни златни украшения за 196 822 лв. при три инспекции на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево ".

На 15 март идват като пешеходци българка и малолетната й щерка, които декларирали, че нямат нищо за обявление. При осъществен персонален обиск са открити общо 294.92 грама златни произведения на стойност 27 722 лв. в бельото на двете дами. Бижутата са арестувани. На двете са формирани актове по Валутния закон.

Най-голямо количество е открито в товарен автомобил с турска регистрация, пренасящ стока от Турция за Белгия, на 19 март. След щателна инспекция са открити 1206.90 грама 21-каратово злато на стойност 154 483 лв.. Колиета, медальони, гривни и обеци са били скрити в куфар на леглото за отмора и в непряк джоб на шофьорската врата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

При инспекция на лек автомобил в същия ден са открити транспарантни пакетчета със 155.50 грама 14-каратови златни украшения на стойност 14 617 лв.. Те били скрити под мокета под предната седалка. Шофьорът е турски жител и е пътувал самичък от Турция за Румъния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР