Митнически служители задържаха 18 рами за пистолети, укрити в куфар

...
Митнически служители задържаха 18 рами за пистолети, укрити в куфар
Коментари Харесай

Задържаха 18 рами за пистолети в района на „Дунав мост 2” при Видин

Митнически чиновници задържаха 18 рами за револвери, укрити в куфар с облекла на турски жител, в региона на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат, оповестиха от Агенция „ Митници “.

При инспекция на лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат в куфар с облекла чиновниците намерили полимерни рами за револвери.

Оръжията съставляват окомплектовани рами със спусък и пълнител, а в рамата е вградена железна пластина със сериен номер. Първоначално лидерът е декларирал, че пътува от Австрия за Турция и транспортира единствено персонален багаж.

Впоследствие той обяснил, че е закупил револверите от Австрия, с цел да се употребяват от децата в фамилията като играчки. Не е показал никакви придружителни документи. Частите за револвери са арестувани.

Това е първи случай на задържане на части за револвери на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат от началото на годината, демонстрира информация на уеб страницата на Агенция " Митници ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР