Митко Илиев допусна поражение със събмишън - триъгълник с крака

...
Митко Илиев допусна поражение със събмишън - триъгълник с крака
Коментари Харесай

Митко Илиев допусна загуба със събмишън на MMA Bushido 88

Митко Илиев позволи проваляне със събмишън - триъгълник с крайници - от непобедения сърбин Огнян Бабич единствено седем секунди преди края на първия рунд. Това се случи в атрактивен и динамичен ММА дуел пред цялостната столична зала “Универсиада ” на огромната интернационална галавечер MMA Bushido 88.

Митко стартира предстоящо с високо движение и пласира солидно ляво кроше, само че Бабич го повали на земята и застана в топ позиция. Сърбинът не нанасяше съществени провали от контрола си и Илиев опитваше да се измъкне.

За страдание, без значение от положителния си полугард, българинът даде късмет на противника да премине в цялостен маунт и да наложи застрашителен граунд-енд-паунд. Доста от чуковете на сърбина попадаха в задачата, въпреки и не всички с цялостната си мощност.

Илиев беше в неволя, само че оцеля канонадата и изчака противника да се измори и да приключи офанзивата. Българинът опитваше да се превърти, като го направи, само че съперникът му го бе прихванал с краката в опит за ключ.

В последна сметка Бабич направи триъгълник с краката си и Илиев не можа да издържи до края на рунда, като се съобщи при оставащи единствено седем секунди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР