Митко Димитров - Пайнера шашна всичките си приятели с нови

...
Митко Димитров - Пайнера шашна всичките си приятели с нови
Коментари Харесай

Пайнера възбуди Мрежата! Показа страшно тяло СНИМКА

Митко Димитров - Пайнера шашна всичките си другари с нови фотоси в обществената мрежа. Той съумя да притегли вниманието и на огромна част от топ певиците във компанията си.

Шефът на димитровградската компания пусна фотос, на който е гол до кръста и обилно си личат плочките на корема му. Той потвърди, че годините са просто числа и въпреки да е на 66 години може да наподобява по този начин, че да буди възхищението на дами като Глория и Емануела.



Часове откакто разгласява въпросната фотография, някои от доверените му певици побързаха да се подмажат с коментар. " Олее, шефе... ", бе сбитият коментар на Глория, която има над 20-годишно партньорство в димитровградската компания.



След нея на боса се подмаза и Емануела. " Шефе, за завиждане си ", написа тя и евентуално чака да стане още по-симпатична на Пайнера и да бъде все по-лансирана.

Милко Калайджиев, Ави Бенеди, Лазар Кисьов и националните певици Мария и Магдалена Филатови също се прехласнаха по фотографията на Митко Димитров по бански. /show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР