Мистикът Божидар Караджов изпълни на 1 февруари уникален акваритуал срещу

...
Мистикът Божидар Караджов изпълни на 1 февруари уникален акваритуал срещу
Коментари Харесай

Уникален акваритуал срещу безводието у нас направи мистикът Божидар Караджов ВИДЕО

Мистикът Божидар Караджов извърши на 1 февруари неповторим акваритуал против безводието, което мори България.

В първия ден на единствения месец от годината, който демонстрира дали тя е високосна, или не, известният ясновидец, включен в елитната ранглиста за най-известните пророци в света, извърши тайнствена процедура във Варна. Целта бе привличане на естествените, галактически сили за превъзмогване на рецесията с безводието в страната.

В живарник той пусна 4 живи шарани - по един за четирите сезона в годината. Видът на рибата не бе определен инцидентно. Шаранът е дънна риба, която вижда над себе си единствено вода и има вяра, че Вселената е сътворена от вода. Според антични вярвания още шаранът е проводник на вселенска информация.

Така в първия ден на новия месец мистикът Божидар Караджов пусна четирите шарана в живарник. После с енергийните си сили възпламени водата, с цел да призове превъзмогване на безводието. След края на процедурата известният ясновидец пусна в река Камчия четирите живи шарана. Чрез тях молбата за разрешаването на казуса ще стигне до галактическите сили, за крайна унификация на фундаментално равнище.

По време на ритуала бяха ситуирани дървени фигури, които в симбиоза с въздуха и магическия огън, сътворен от Божидар Караджов, придават още по-силна контемплативна (мислеща) класа, положителна сила и въздействие върху бъдещето. Уникалният акваритуал е мисловна и практическа активност, която притегля галактическата мощ и измеренията за превъзмогване на проблем или проблем.





Не за първи път Божидар Караджов извършва сходен обред. През 2009 година по молба на почитатели на футболния тим на "Левски ", той извърши ритуал, след който "сините " победиха в Рим "Лацио ", с гол на Христо Йовов. Ясновидецът персонално участва на мача в Италия. Това бе и последния досега триумф на "Отбора на народа " в европейски шампионати.

Караджов е най-известния ясновидец в България. В началото на 2015 година единствен той с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над френските Алпи. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2014 година единствено той разкри за бъдещите тогава проблеми сред Русия и Украйна, и отцепването на Крим.

Какви пророчествата направи Божидар Караджов особено за БЛИЦ за 2020 година четете тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР