Мистичният свят на астрологията е завладяващ. Тези, които го изучават

...
Мистичният свят на астрологията е завладяващ. Тези, които го изучават
Коментари Харесай

Лунната фаза, под която сте родени, може да определи какъв човек сте

Мистичният свят на астрологията е вълнуващ. Тези, които го учат задълбочено, могат да ни оказват помощ да разберем по-добре личността си. Нашите реакции, желания и пристрастености могат да бъдат свързани с доста елементи от астрологичния свят. Вероятно знаете зодиакалния си знак, слънчевия си знак и лунния си знак, само че малко хора знаят под коя фаза на луната са родени. Въпреки това п ознаването на етапа на Луната на рождения ви ден е мощен инструмент, защото тази информация въздейства на личността ви по доста способи . Луната е могъща мощ, тъй че не трябва да ни изненадва, че нещо, което управлява морето и небето, би имало надълбоко влияние върху нас.

Ако в миналото сте се интересували от рождената си фаза на Луната, можете елементарно да изчислите своята, като прочетете и разберете астрологичната си натална карта. Можете да употребявате една от многото безвъзмездни натални карти, налични в интернет. Когато откриете своята, можете да разберете за какво реагирате по този метод на другите и вашите личностни трендове би трябвало да придобият повече смисъл.

Новолуние

Ако сте родени при новолуние, вие сте се появили на тази земя в магическо време. Новолуние е, когато слънчевият и лунният знак са идентични. Родените по това време са рисковани, обичащи заниманията хора. Може обаче да им е мъчно да се доверят на другите, тъй като самите те имат толкоз мощна вътрешен глас. Тъй като са толкоз независими, хората, родени през тази фаза, са извънредно витални и креативен настроени. Въпреки че през тази фаза небето е доста мрачно, което прави Луната да наподобява невидима и слаба, тя едвам в този момент стартира. 

Където и да се намират родените по време на новолуние, там кипят завършения и безредици. Тъй като избират незабавното задоволство и заниманието, те са чудесни за празненство. Родените под новолуние обичат началото на нещата, само че може да се нуждаят от помощ, с цел да осъществят екстравагантните си проекти. Дългосрочните проекти са сложни за осъществяване, тъй че може да им трябват обособени частици неспокойствие, с цел да осъществят действия, които изискват повече време и неизменност.

Изгряващ полумесец

Ако сте родени във фаза на изгряващ полумесец, може би са ви казвали един-два пъти, че сте ярка светлина в тъмна стая. Това е по този начин, тъй като светлината на възходящия полумесец е участвала по време на вашето раждане. Подобно на тази светлина, вие може да откриете, че вашата персона е доста упорита и издръжлива. Често вие сте индивидът, на който мнозина разчитат да остане постоянен в несигурни времена. Въпреки че това са невероятни качества, постоянно би трябвало да се уверите, че не поемате прекалено много отговорности за прекалено много хора. 

Родените под изгряващ полумесец могат да бъдат упорити и сложни за продупчване в тежки моменти, само че точно тази резистентност и мощ мнозина правят оценка. Тъй като това е преходно време, с прекосяването на Луната към първата ѝ четвърт, родените през тази лунна фаза се оправят добре с измененията и нормално са продуктивни в начинанията си.

Първа четвърт на Луната

Да се родиш под етапа на първа четвърт на Луната е голям подарък. Всеки, който е поел първата си глътка въздух по време на тази сериозна фаза на Луната, е изпълнен с неспокойствие и не му е непознато удивлението. Макар че е подарък да изживееш живота си по подобен трагичен метод, той може да бъде също толкоз провокационен, тъй като да се родиш под тази фаза може да накара човек да се тревожи, в случай че не се случва нищо вълнуващо.

Тъй като това е половинчата точка за Луната, родените под тази фаза могат да се усещат по този начин, като че ли имат доста да потвърждават. Те като че ли непрекъснато се оправят с някаква последна страст и множеството хора, родени в тази фаза, изпитват предпочитание да живеят на ръба. Положителната страна на тези пристрастености е, че тези хора подтикват другите да посрещат провокациите с главата напред и да реализират задачите си.

Растяща луна

Ако сте родени под етапа на растящата луна, може би са ви казвали, че имате шесто възприятие. Тъй като Луната е била съвсем в цялостната си фаза, да сте на ръба на нещата е във вашата природа, само че вие сте там единствено с цел да събирате интуитивна информация. Възможно е също по този начин да усещате по какъв начин се усещат другите и да предсказвате елементарно протичащите се събития. 

Въпреки че евентуално сте минали през възходи и падения в живота с някои огромни неуспехи, фактът, че постоянно сте на ръба на нещо вълнуващо, ви кара да гледате напред, а не обратно. Фазата на растящата луна е интензивно изпълнена с обещания - нещо, което ви зарежда всеки ден. Анализирате всяка обстановка и влагате упорита работа, която е нужна, с цел да се справите с съвсем всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ви. Освен това родените по това време са извънредно буйни и упорити персони.

Пълнолуние

Да се родиш при пълнолуние е доста мощно. По време на тази фаза всичко наподобява по-енергично и живо заради гравитационното привличане на Луната към Земята. Понякога даже може да ви се коства, че сте ходещо несъгласие. Намирате наслада в съвсем всичко, хората са привлечени от вас и постоянно се чувствате виновни за другите. Тази отговорност към разнообразни групи хора постоянно ви кара да чувствате, че имате потребност от време уединено, с цел да се презаредите, защото да живеете живота си по този метод може да бъде натоварващо. 

Тъй като сте способни да виждате евентуален триумф във всяка обстановка, вземането на фундаментални решения може да бъде мъчно. Вие сте равни елементи сила и уязвимост, като сърцето и мозъкът ви постоянно са в спор. Въпреки това, в случай че знаете тази информация още първоначално, тя може да ви помогне да приоритизирате решенията и да си осигурите спокойствието, от което се нуждаете, с цел да се презаредите.

Намаляваща Луна

След вълнуващото пълнолуние настава етапа на намаляващата Луна. Много по-спокойни от миналата фаза, хората, чийто рожден ден се пада в интервал на намаляваща Луна, са тихи и сдържани, само че това не значи, че съзнанието им е умерено. Ако това е вашата рождена фаза, има възможност да сте се хващали, че се взирате в пространството и мечтаете, а вътрешните ви мисли изобилстват, до момента в който осмисляте заобикалящата ви среда. 

Ако сте родени под намаляваща Луна, за вас се знае също, че сте колкото креативен, толкоз и мъдри, а хората разчитат на вас поради философските ви прозрения и широкообхватното ви мислене. Външният свят постоянно е шумно и претоварващо място и родените в намаляваща фаза на луната се нуждаят от време уединено, с цел да се усъвършенстват в креативните си инициативи и да проучват живота. Те са буйни и интензивни човешки същества, само че могат да бъдат отблъснати от свръхстимулацията, която животът от време на време им дава.

Луна в последната четвърт

Хората с рождени дни, свързани с Луната в последната четвърт, са див, сложни и загадъчни хора. Подобно на етапа на намаляващата Луна, родените в последната четвърт на Луната нормално са интроспективни и изпитват огромно почитание към предишното. Въпреки че не живеят в предишното, те го пазят в съзнанието си, размишляват върху него и се учат от него, до момента в който вървят напред. Те са извънредно лоялни другари, членове на фамилията и любовници. Те се лекуват от здрав рев и се пробват да продължат напред към нови инициативи, като в никакъв случай не не помнят предишното. Местата и хората са свещени за тях.

Тъй като тези хора жадуват за предишното, те могат да понасят засегнатост или да задържат страдание по-дълго от множеството хора. Родените в последна четвърт на лунната фаза работят най-добре, когато могат да вземат наученото от предишното и да го приложат в бъдещето, без да съжаляват или да се вманиачават какво са могли да създадат в дадена обстановка. Тези, които попадат в тази лунна фаза, правят оценка пътуването, което ги е довело там, където са през днешния ден. Този тип признателност е достоверна и откровена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР