Мистични записи със сеанси на Ванга откриха от Държавна агенция

...
Мистични записи със сеанси на Ванга откриха от Държавна агенция
Коментари Харесай

УНИКАЛНО! Откриха мистични записи със сеанси на Ванга, нови предсказания излизат наяве

Мистични записи със сеанси на Ванга откриха от Държавна организация „ Архиви “.
Уникалната находка, която разсъни любознанието на мнозина, е от тогавашния Институт по сугестология в София.
„ Изключително забавно е това, което намерихме. Вълнуваме се, тъй като към момента не знаем какви предсказания има на сеансите, само че доста скоро ще разберем, когато ги цифровизираме “, съобщи пред „ България Днес “ шефът на Държавна организация „ Архиви “ доцент доктор Михаил Груев. По негови думи е събрана група от експерти, които занапред ще цифровизират фонозаписите. Надеждите са по-голяма част от сеансите да са непокътнати, защото най-вероятно съдържат значими пророчества. Освен това се чака да излязат и потребни за проучване тематики.
„ Записите може да станат обществени най-рано през есента. Дигитализираните документи, видео и аудио ще бъдат налични през държавен сървър “, изяснява доктор Груев.
Директорът на Държавна организация „ Архиви “ разкри, че настрана копия ще се вършат и на предпазено място, без връзка с интернет.
„ Живот и здраве, след месец ще имаме изясненост какво крият сеансите, само че до тогава ни чака доста работа и безсънни нощи, защото записите са извънредно доста “, споделя пред вестника Михаил Груев. По думите му с изключение на сеансите на Ванга са открити и записи на революционера Ванче Михайлов, които също ще бъдат налични за хората през септември.
Много е значимо дали в откритите записи с изключение на пророчества има и пояснения, които пророчицата прави за такива, дадени по рано. В последните години от живота си Ванга предсказва нов потоп на Земята и споделя, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже сигурно, че пророчицата е направила тези предсказания, които се популяризират от доближени до нея. Факт е обаче, че разнообразни хора свидетелстват за едно и също – тя е предрекла жестоките порои у нас. Ванга видяла и по какъв начин в първата половина на XXI век Черно море уголемява територията си и елементи от него навлизат навътре в България. Ясновидката даже планувала, че поради трусове и порои Пирин ще потъне в забележителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, както и за траките са свещена планина.
Баба Ванга приживе говорила неведнъж за мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Учените съумяха да разшифроват едно от нейните пророчествата, съгласно което поради конфликта на Земята и планетата Х ще се случат страшни беди за хората. Това щяло да стане през 2023 година Според учените, позовали се на предсказанията на Ванга, през този век Нибиру (хипотетична планета, която обикаля към Слънцето по огромна, разтеглена орбита) още веднъж ще премине през Слънчевата ни система, само че този път съдбовно близо до Земята.
Спасява България от съветски безбожник
Лъжепророк и безбожник, заречен да възкресява мъртвите, е бил изобличен от баба Ванга. В една от най-емблематичните и трагични срещи в живота й пророчицата води борба с индивида скенер – руснака Григорий Грабовой. Успява да го разгроми и да избави българите. Това разкриха малко на брой от директните очевидци на случката, разиграла се в Рупите в далечната 1995 година
Заради невероятната му реклама и име на популярен оракул на века Грабовой е поканен в България, а желанието му е да почерпи от мъдростта и божествената мощ на Ванга. Иска от нея да му довери процеса на възкресяване на мъртъвци, безсмъртието и прераждането. От пророчицата желал да чуе дали ориста му е предопределила той да бъде спасителят на човечеството и дали ще успее да подвига мъртви от гроба. Лъжите на Грабовой и желанието му за власт вбесили Ванга и го пропъдила вечно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР