Мистерията около внезапната кончина на Петър Петров, известен като Пепи

...
Мистерията около внезапната кончина на Петър Петров, известен като Пепи
Коментари Харесай

Мистерията около Пепи Еврото се заплита: Инсценирал ли е смъртта си?

Мистерията към неочакваната кончина на Петър Петров, прочут като Пепи Еврото, че ч умрял от инфаркт в Дубай се заплита. По случая е назначена инспекция от Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата, само че към този момент публично изказване, което да удостовери или отхвърли информацията, няма. Хронологията на хипотетичната му гибел обаче е допустимо да се наблюдава още преди близо 3 седмици. На процедура 2 са главните версии все още, написа " Флагман ".

 

Българският таблоид „ Уикенд ” написа в края на предишния месец, че съгласно източници на вестника, Еврото е получил солиден инфаркт в Дубай. От там изясняват, че той е бил в доста тежко положение, само че бързо се възстановил и здравословното му положение се подобрило доста в идните дни. Тази информация, несъмнено, не е доказана публично, само че лансираните в този момент изказвания сочат, че в действителност Петров е умрял от инфаркта още тогава и до момента управляващите у нас пазят в загадка гибелта му. По какви аргументи и с какъв претекст – остава неразбираемо.

 

Другата версия обаче е по-интересна. Според нея има данни самият Петър Петров да пуска в този момент слухът, че е умрял, с цел да може умерено да стартира нов живот с нова идентичност. Предвид платежоспособността му – с благосъстояние, оценено на към 50 млн.евро, това е изцяло допустимо и по този метод някогашният следовател изцяло действително може да изчезне вечно от радарите на правосъдната система.

 

Той бе търсен с европейска заповед за арест преди няколко месеца. Обвиненията против него обаче безусловно преди дни бяха свалени от изпълняващия длъжността основен прокурор Борислав Сарафов по загадъчни аргументи, което действително наля масло в огъня на сегашните клюки. Иначе Петров и Сарафов преди над 2 години бяха попаднали в центъра на публичното внимание след разкритията за корупционната скица „ Осемте джуджета ”.

 

Тази пролет някогашната брачна половинка на Еврото – Любена Павлова, излезе обществено и в поредност от няколко видеоинтервюта го упрекна, че плащал подкупи на съдии, прокурори и висши служители на реда. В отговор нейни брутални порноклипове, на които се вижда с няколко мъже по едно и също време, бяха публикувани навреме в разнообразни порносайтове.

 

Жив или не към сегашния миг, около Пепи Еврото остава още една мистерия – къде е 7-годишният му наследник, който той, по думите на Павлова, отвлече със себе си в Дубай? Иначе в реалност съгласно процедурите в нашата правосъдна система, точно една от аргументите да бъде спряно наказателно произвеждане против преди този момент декларирано лице, е при настъпила гибел.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР