Мистерията около името на кандидата за столичен кмет на ГЕРБ-СДС

...
Мистерията около името на кандидата за столичен кмет на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

И краят на Ретроградния Меркурий няма да помогне на Хекимян: Нестандартните решения не жънат успех

Мистерията към името на претендента за столичен кмет на ГЕРБ-СДС падна тази заран. 

 

На 25.09.2023 година тъкмо в 10.00 ч. журналистът Антон Хекимян пристигна на " Московска " 33 в компанията на Томислав Дончев и шефа на Столичния общински съвет Георги Георгиев. 

 

От ГЕРБ до последния миг държаха в загадка името на претендента си за столичен градоначалник, като крайният период за регистрация на претендентите за присъединяване в локалните избори е 26 септември.

 

Забавянето от партията обясняваха с издирван резултат на изненада, с избор сред доста положителни кандидатури... и с Ретроградния Меркурий.

 

" Ще обявим претендента ни за кмет, откакто свърши ретроградният Меркурий ", напълно съществено обяви пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов точно на 15 септември ден, преди края на планетарното събитие.

 

Лидерът на ГЕРБ несъмнено не се майтапеше, защото в публичните среди от дълго време е известно, че политикът е измежду ревностните последователи на астрологията и нейното въздействие върху човешките каузи.

 

Но дали изборът на понеделнишкия 25-ти септември, цяла седмица след края на Ретроградния Меркурий, ще се окаже печеливш ход, занапред ще разберем. Засега можем само да надникнем в силата на днешния ден, вдигайки напълно леко завесата на бъдещето.

 

25.09.2023 година - Енергията на днешния ден е двуяка, съзидателна, само че и нападателна

 

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени, безапелационни са астролозите.

 

И прибавят, че на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. 

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с доста сила. Ала тази мощна сила не трябва да се употребява безразсъдно, всяко безогледно деяние се заплаща скъпо.

Ето за какво, поучават специалистите, не трябва да се подхващат рисковани действия. Всеки подобен ход е жертван на крах, даже по-лошо на публичен неуспех.

 

Всичко това несъмнено няма да бъде в интерес на оповестения през днешния ден претендент за столичен кмет Антон Хекимян. Напротив, сходна внезапна смяна в попрището, каквато подхваща журналистът и някогашен началник на новините, и недообмислянето на следствията, от страна на партията, която застава зад кандидатурата му, биха имали отрицателен резултат върху обществеността. Причината се крие в непредвидения ход, в разбъркването на пластовете и прескачането от една социална каста в друга, радикално друга от миналата.

 

В дни като днешния изненадите не постоянно се одобряват удобно, а нестандарните решения не жънат търсените триумфи.


Енергията в това лунно денонощие е освен съзидателна, само че и нападателна. Реакциите са непредсказуеми. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР