Мистериозният висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал

...
Мистериозният висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал
Коментари Харесай

Генерал СВР: Офертата на Запада е - Русия напуска цяла Украйна, Киев не влиза в НАТО още 7 години

Мистериозният върховен съветски боен, който стои зад известния Телеграм канал Генерал СВР и поддържа постоянна аудио графа в YouTube с механично преправен глас, разгласи какви " оферти за мир " е сложил Западът на съветския президент Владимир Путин.

 

Според информацияга офертата е получена през страна медиатор през вчерашния ден и като цяло е с много тежки условия за Кремъл.

 

" Мирното предложение " има следните контури: Русия изтегля войските си от окупираните територии на Украйна и разрешава на украинските въоръжени сили да доближат държавните граници. Крим е изваден от уравнението за седем години. Русия получава гаранции, че Украйна няма да се причисли към НАТО в продължение на седем години ", написа Генерал СВР.

 

Според него друго изискване пред Москва е Кримският полуостров да се демилитаризира напълно и там да има единствено леко стрелково оръжие. Кремъл би трябвало да изтегли неотложно съветския Черноморският флот от територията на полуострова.

 

" В допълнение към това се основава демилитаризирана зона на сухопътната граница на Русия с Украйна и на Република Беларус с Украйна. На 100 киломегра във вътрешността се не разрешава разполагане на съветско тежко въоръжение ", оповестява още Генерал СВР.
 
Според информацията му гаранти за установяването на мир сред Русия и Украйна ще бъдат 6 страни, които са подготвени да дефинират и управляват гаранциите за взаимно ненападение.

 

В препоръчаната " договорка " влиза и Приднестровието. Регионът, в който има и плътно българско малцинство, минава под контрола на Молдова.

 

Според Генерал СВР  " Путин е бил настоятелно посъветван да не отхвърля предлагането, а да " грабне " шанса, който му се дава, без да трансформира концепцията на главните точки на предлагането ".

 

Източник: Оффнюз

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР