Мистериозна фигура започна да придобива ударно имотите на депутата Делян

...
Мистериозна фигура започна да придобива ударно имотите на депутата Делян
Коментари Харесай

Кой е ММА боецът Севастиян Костов, който придоби имущество за 15 млн. лв. от Пеевски?

Мистериозна фигура стартира да придобива стремително парцелите на депутата Делян Пеевски , глобен по световния закон „ Магнитски “.

Сайтът Флагман.бг неотдавна заяви, че Севастиян Костов , за който до този миг само се знаеше, че се занимава с бойни спортове, е изкупил имущество за 15 млн.лева от компанията на Пеевски - „ Интръст “ ЕАД. Непосредствено преди да стартира бизнес самодейността, той купува компания „ Стройко 2011 “ ЕООД.

През декември м.г. Севастиян става притежател на къща на ул. “Златен век “ 31 в баровския квартал „ Симеоново “, оценена на 4,5 млн.лева, различен парцел на прилежащата улица „ Иван Богданов “ 2 за 2 млн.лева, триетажна къща в кв. “Горна баня “ за 2,5 млн.лева, къща в кв. “Бояна “ за 1,37 млн.лева, Почивния дом на Полиграфическия комбинат, който е в самия парк Витоша, дузина жилища, офиси и гаражи в столицата, пет жилището по морето – в Royal Beach и Оазис и търговски обект в Пазарджик.

Проверка на Флагман.бг сподели, че Севастиян Костов е бургазлия, татко му Валентин е инженер и работи в една от огромните архитектурни компании в Бургас.

Севастиян е приключил ПГСАГ „ Кольо Фичето “, след което се дипломира като инженер от Висшия институт по архитектура и геодезия (ВИАС). Едновременно с това развива и спортната си кариера, първо като ММА играч, а по-късно и като треньор. Няколко години е живял в Австралия, където е станал президент на локалната ММ федерация.

Прибрал се неотдавна в България поради коронавирус рестриктивните мерки в Австралия. От фейсбук профила му излиза наяве, че е изявен антиваксър и почитател на Политическа партия „ Възраждане “.

Приятелката му е Илияна Костова, която се показва като „ ММА и бикини фитнес играч “. Тя е от Мездра. Запознава се със Севастиян през 2005 година, когато стартира да тренира кикбокс през 2005 година. Искрата сред двамата пламва бързо и през днешния ден те са неразделно един до различен.
 Илияна Костова се показва за ММА и бикини фитнес състезател
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР