Мистериите, витаещи около многобройните космически мисии на NASA ни карат

...
Мистериите, витаещи около многобройните космически мисии на NASA ни карат
Коментари Харесай

10 шокиращи признания от астронавти на NASA

Мистериите, витаещи към многочислените галактически задачи на NASA ни карат да си задаваме редица въпроси за същинските неща, на които астронавтите, излизали от рамките на Земята, са ставали очевидци.

Какво се случва по време на пътуванията им в космоса и какво в действителност откриват там, вижте в идващите редове, описващи 10 шокиращи самопризнания от астронавти на NASA.

1. Първото нещо, което вижда Нийл Армстронг на Луната е НЛО

Теориите на конспирацията, витаещи към първото кацане на Луната са развивани години наред, само че една дребна детайлност остава дълго време надалеч от полезрението на хората.

В формалните записи на NASA от първите минути на космонавта Нийл Армстронг на Луната се чува двуминутно мъртвило в резултат на зародил проблем. Колегите на Армстронг обаче доста добре чули какво се случило през това време. Космонавтът видял два великански неидентифицирани летящи обекта, кръжащи в близост.

2. Почукване на галактическата совалка

Ако сте сами в къща, намираща се измежду нищото и чуете почукване на вратата евентуално в началото ще се стреснете малко.

Представете си обаче да се намирате в космоса и да чуете напълно ясно почукване извън на совалката. Звучи още по-шокиращо, нали? Китайският астронавт Ян Лиуей разказва тъкмо тази обстановка, случила се до момента в който бил в орбита през 2003 година. Твърдението му звучи още по-невероятно поради обстоятелството, че в космоса мъчно би се възпроизвел звукът от почукване.

3. Заснетото НЛО

Въпреки че мнозина имат истории за сблъскването им с неидентифицирани летящи обекти, един космонавт съумява да снима това, което вижда, доказвайки своето изказване.

През 1991 година руски космонавт на име Муса Манаров снима нещо с камерата си, което не съумява да изясни с очите си. Какво в действителност се виждало на фотографията, по този начин и не трябва потвърдено с акуратност.

4. Музика в космоса

По време на задача на Аполо 10, астронавтите на борда станали очевидци на друго необичайно събитие. В слушалките им зазвучали звуци, наподобяващи ария, с незнаен генезис.

Въпреки че през днешния ден към този момент има няколко разумни пояснения на чутите мелодии, астронавтите на NASA останали шокирани от протичащото се.

5. Кодовите думи, с които космонавтите описвали НЛО

Едва ли, в случай че видят нещо извънредно по време на някоя задача в космоса, астронавтите предават непосредствено, че са се сблъскали с НЛО.

На това мнение е и Морис Четалейн, който счита че всеки екип има своя кодова дума, описваща необикновеното събитие. За подозрителен той счита кода „ Дядо Коледа “, който някои от астронавтите употребявали, когато изпаднели в сходна обстановка.

6. Животински трупове в галактическото пространство

Неоспоримият факт, който доста от астронавтите на NASA могат да потвърдят е съществуването на скотски трупове, витаещи умерено в галактическото пространство.

Това ужасяващо събитие се получава в резултат на множеството несполучливи опити на учените да изстрелят в космоса разнообразни животни. Въпреки това към момента се помни първата маймуна и последвалото я куче, съумели да посетят персонално галактическата орбита.

7. Блестящият обект на Луната

Въпреки че имаме вяра на изказванието, че на Луната няма по какъв начин да има блестящи обекти, някогашният американски астронавт Алън Бийн счита, че това не е тъкмо по този начин. В изявление той признава, че по време на неговата задача той става очевидец на необикновен ослепителен обект.

Никой по този начин и не съумява да разбере какво се крие зад видението на Бийн, макар многочислените теории на конспирацията, твърдящи, че това в действителност са стъклени куполи.

8. Змии в космоса

Вероятно никой от нас не счита, че в галактическото пространство можем да се натъкнем на змии, само че известният доктор Стори Мъсгрейв твърди тъкмо противоположното.

Мъсгрейв е извънредно уверен в теорията и има вяра изцяло във видяното, а поради огромните му достижения в живота, склонни сме да повярваме и ние, че има змии оттатък границите на Земята.

9. Сфери, витаещи в космоса

На 5 май 1981 година съветският космонавт Владимир Ковальонок става очевидец на събитие, което до ден сегашен не може да изясни.

В непосредствена непосредственост до галактическия транспортен съд прелетели неидентифицирани сферични обекти. След секунди последвала детонация, която заличила сферите и оставила загадката отворена в съзнанието на космонавта за цялостен живот.

10. НЛО-то с механични ръце

Представата за НЛО, която всеки от нас има евентуално включва летяща паница, диск или най-малко нещо наподобяващо тази форма. Противно на това изказване, астронавтите Джеймс Макдивит и Ед Уайт стават очевидци на нещо в надалеч по-различен тип, което също не може да бъде обяснено.

Двойката астронавти споделя, че до момента в който летели над Хавай, двамата видели железен обект, от който излизали механични ръце. Вероятно колкото на нас ни е мъчно да си представим такова НЛО, толкоз и на тях им е мъчно да не помнят какво в действителност се случило в този ден.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР