Мистерии около смъртта на Ангел Христов от популярните братя Галеви.

...
Мистерии около смъртта на Ангел Христов от популярните братя Галеви.
Коментари Харесай

Какви са версиите за смъртта на Ангел Христов

Мистерии към гибелта на Ангел Христов от известните братя Галеви. В събота вечерта излезе информация, че Христов е умрял от инфаркт, като се допуска, че се е прибрал в България преди дни. Той е умрял във вилата си в дупнишкото село Ресилово.
Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че ДНК тест е удостоверил самоличността на Христов. Установено е, че той не е влезнал в страната със собствен документ за идентичност и че в случай че е употребил някакъв документ, той не е бил същински, добави Демерджиев. Работи се и по версията Ангел Христов да не е влезнал жив в страната, заяви вътрешният министър.
Припомняме, че братя Галеви избягаха от страната през 2012 година малко преди да получат дефинитивни присъди от 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване. Двамата с Пламен Галев се издирваха от Интерпол с алена бюлетина, чиято отминалост изтича през 2024 годинa.
В неделя прокуратурата стартира две следствия във връзка със гибелта на Христов. 
Първото следствие ще открива аргументите за гибелта и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. По първични данни по тялото на мъжа няма следи от принуждение. Въпреки това е назначена аутопсия, а плануваното за неделя опело беше отсрочено.
Второто следствие е за вещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.
" Как и по кое време е влезнал в България околните му дават спорни сведения ", съобщи Демерджиев. 
Версиите по какъв начин Христов е влезнал в България и от кое място е дошъл са най-различни. Едната е, че присъдата от 5 години, която получи за присъединяване в проведена незаконна група и рекет, е с изтекла отминалост - минали са повече от 10 години и той не е имал законови проблеми да се прибере. Втората е, че влезнал с подправен паспорт.
Междувременно кметицата на село Ресилово Мариана Доцина съобщи, че в никакъв случай до в този момент не е виждала никой от братя Галеви и е схванала от медиите за гибелта на Христов.
За момента органите на Министерство на вътрешните работи са поискали от нея само информация за местоположението на парцела му.
Тя сподели още, че не е издавала уверение за гибел на Ангел Христов.
Полагат се старания да се откри дали на територията на България се намира и другият така наречен брат Пламен Галев.  
Източник: ДАРИК
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР