Мисля, че това, което би могло да обедини едно общество,

...
Мисля, че това, което би могло да обедини едно общество,
Коментари Харесай

Емилия Милчева: Това, което би могло да обедини едно общество, е идеята за неговото добруване


" Мисля, че това, което би могло да сплоти едно общество, въобще една нация, е концепцията за неговото благоденствие , по какъв начин да има повече разцвет, повече споделени богатства и повече споделени полезности, тъй като в последна сметка най-важното за едно общество, това, което го сплотява, са общите полезности ". Това акцентира в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " журналистката Емилия Милчева :

" Безспорно добруването е това, което би могло да ни сплоти, това е една хубава и светла цел. Не единствено сега, само че въобще никой от политиците ни не ни дава един небосвод, който да е за България. Мисля, че порастването и израстването на едно общество, което е част от европейското, няма по какъв начин да стане без солидаризиране и шерване на едни полезности, които са такива за мен, за една част от хората, които аз познавам, за тези, които обичам, само че не и за цялото общество и аз считам, че не са споделени не толкоз заради това, което се случва – фалшив пропагандата и по този начин нататък, а заради огромната беднотия на една огромна част от българите ".

Емилия Милчева разяснява, че политиците, които са формирали ръководещата коалиция, не са били доста почтени, още до момента в който са се водели договарянията за съдружното съглашение :

" Там беше решено да се придържаме във връзка с Северна Македония към документите, които досега са признати, декларацията на Народното събрание. Тогава министър председателят Петков използваше думата надграждане . Надграждане към какво? За страдание, тези начинания, които бяха оповестени в първите два месеца от ръководството на държавното управление, тези визити на Кирил Петков в Македония и взаимните изказвания на двете държавни управления в София, не проработиха, тъй като в тях имаше малко повече PR ".

Цялото изявление с Емилия Милчева можете да чуете от звуковия файл.
По обявата работи: Недит Георгиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР