Мисля, че играхме добре. Изпуснахме пореден гейм - първия, който

...
Мисля, че играхме добре. Изпуснахме пореден гейм - първия, който
Коментари Харесай

Сашо Попов: Серията е равностойна

" Мисля, че играхме добре. Изпуснахме следващ гейм - първия, който може да промени хода на срещата. Тежко е за нас да губим от Нефтохимик няколко такива гейма, в които сме с очевидно предимство. Хубаво беше, че не мръднахме душевен. Аз мисля, че е равностойна серията. Разбира се, че Нефохимик е любимец. Имахме своите шансове и в двата мача. Играхме съгласно мен почтено. Има някои моменти, които не ни харесват. Днес блокадата не се получаваше по този начин, както искахме. Иначе в офанзива се оправяме. Хубав сервис бихме и през днешния ден. Завързани са геймовете, има надиграване. Има някои топки, които се печелят с повече шанс, рутина, религия. Докато не го променим, няма да имаме триумф ", разяснява старши-треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов след загуба с 1:3 гейма във втория мач от финалната серия за купата от Нефтохимик.

" Сега неприятното е, че не знаем къде се връщаме. Все още не знаем къде ще играем. В неделя ще се забележим с управлението на Лукойл да забележим кой какво ще каже. Силно се надявам да няма ескалация на напрежението ", сподели още Попов и продължи:

" Играхме полуфинал в зала " Христо Ботев ", тя на документи дава отговор на условията на Лигата, само че има европейско състезание. Помолихме управлението на Нефтохимик да изтеглим мачовете с 3 дни. Те не се съгласяват, което ни лимитира опциите да играем в София, което съгласно мен не е феърплей. Заявихме зала " Васил Симов ". Федерацията има свои условия. В момента сме малко в разкрачена информация. Серията ще бъде доста друга чисто психически, в случай че спрем тази поличба от загуби. Финал се играе победа за победа. Ние имаме задачата да победим Нефтохимик в идващия мач, по-късно ще мислим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР