Мисля, че Борисов разбира че сам е за никъде с

...
Мисля, че Борисов разбира че сам е за никъде с
Коментари Харесай

Илиан Василев: Бойко Борисов отвори кутията на Пандора

Мисля, че Борисов схваща че самичък е за на никое място с този ход за Конституция и Велико народно събрание /който не е измислено от него/, мъчно ще събере болшинство. Но задачата, която отчасти си мисли че реализира, е хората да ”извадят” от ”дисагите” всевъзможни визии за Конституция и промени и по този начин в неестествен и безмислен спор върху ”проекта” на ГЕРБ да потъне тематиката с корупцията и персоналната му отговорност.
Не знам кой го поучава, само че на пръв взор наподобява добра тактичност, нещо което ще даде резултат на къса отдалеченост, само че като тактика е губещо отвред, персонално за него.
Не единствено тъй като го сподели като слаб политик и още по слаб човек, дете, което не желае да се разделя с играчката си власт. Но отвори кутията на Пандора, като всяка една партия стартира да си прави сметките, тъй като схваща, че той желае или не желае ги води към нови избори. Не са Велико народно събрание, там болшинство няма да се получи, пък и президента ще го блокира.
Борисов не съгласува този ход с съдружните сътрудници, а директно с Пеевски и Доган. Тоест разгласи на висок глас, че работа към този момент е в стадий избавяне поединично, кой по какъв начин може.
Разбирам, че в ГЕРБ напрежението е голямо, тъй като сегашните депутати знаят, че 80 % от тях ще бъде заменени. Като знаят, че вероятността още веднъж да бъдат власт клони към негативни стойности, това значи, че "остават на улицата ". По-голямата част от кохортата схванаха посланието и започнаха инвидуални срещи, с цел да се присламчат към партията на Слави /основно/, доста дребна част ще отидат при Цветанов. Това са клиентела, търсят печелившите за не работят. "
Факт е, обаче, че Пеевски и Доган могат да "стресират " през Гешев, най-малко на доктрина, който си желаят. Да, само че не, тъй като Гешев е куца патица, сега не може нищо да направи. Тези, които в случай че ги погне, ще му поправят имиджа, той не може да "пипне ", а тези които може, няма да произведат "новини " и "пиар капитал ".

Фейсбук, Илиан Василев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР