Миската бе уловена да се забавлява в приятна компания в

...
Миската бе уловена да се забавлява в приятна компания в
Коментари Харесай

Наталия Гуркова отново е влюбена! Вижте папарашки снимки от романтичната й вечеря в Поморие

Миската бе уловена да се забавлява в приятна компания в морския курорт

 

Бившата „ Мис България “ 1998 година още веднъж е влюбена – в тайнствен мъж, с който вечеря в центъра на Поморие през уикенда.

Наш четец ни изпрати папарашки фотоси на някогашния модел, през днешния ден 44-годишна бизнес дама, работеща в областта на застраховането и пенсионното обезпечаване.

Наталия Гуркова наподобява хлътнала като ученичка , а с новия й другар са като влюбени гълъбчета , свидетелства свидетел на сантименталната сцена.

Една от най-красивите български миски се появи в по-небрежен тип, само че мигновено бе разпозната от съвсем всички в заведението. Наталия като че ли искаше да покаже, че е преодоляла несгодите в живота си и като че ли е намерила точния мъж до себе си. Кой е чернокосият мачо обаче остава мистерия.

Наталия Гуркова е вдовица от 2018 година, когато убиец простреля брачна половинка й Джордже Михалевич в Йоханесбург , ЮАР. За черногорския предприемач се знаеше, че търгува с диаманти, а след показния му разстрел се появиха съмнения, че е имал и бизнес с мафията.

Бившата „ Мис България “ дълго време бе в печал, предходната година се чу, че излиза с прочут банкер. Никой обаче не ги видя дружно на обществено място, поради което новината си остана в областта на слуховете.

Сега Наталия за пръв път се демонстрира с мъж до себе си.

  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР